Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamayeliz kuvancının saç rengi ne sizce ???
bu saç rengine bayılırım bakır desen değil kahverengi desen değil böyle tatlı bi renkkk işte sizce bu rengi nasıl elde edebilirim şuan zemin saç rengi altın sarısı tşkler :)
saçlarının rengi sürekli değişiyor onun ya. sürekli aktığı için. ancak yeni boyanmış gibi göründüğü hali palette delux 7-77 nin kapağındaki renk gibi oluyor. senin paylaştığın fotolardaki de o rengin akmış hali.
bu saç rengine bayılırım bakır desen değil kahverengi desen değil böyle tatlı bi renkkk işte sizce bu rengi nasıl elde edebilirim şuan zemin saç rengi altın sarısı tşkler :)
saçlarımı boyadım tutmadı yarısı sarı yarısı bşka renk oldu bnde gidiyimde kuaföre düzeltiriyim dedim kopkoyu bi renk boyadı kendimi çok kötü hissediyorumya koyu renk boyayıp kalan yerleri kapatmayı bende biliyorum çok kötüyüm kızlar bişeler söleyin düzeltmem lazım bu saçı :26::26::26:
cnm ben sarı saçlarımı karamele boyadım çok koyu oldu, beğenmeyince de yıkaya yıkaya akıttım istediğim renge döndü, bence git gel yıka saçını, akar boya
bence de akıtabilirsin o rengi ... ben sabunla yıkayarak akıttım ve çok güzel bir renk çıktı ortaya hatta dip boyası yaptırmak için tekrar gittiğimde kuaför saçının rengi ne güzel yeni mi boyattın dedi koyu olmasına bakman sen o akınca açık güzel bi renk oluyor
evet doğru söylüosunuz inanmazsınız ama gece uyku falan tutmadı sabaha kadar saçımı 6 -7 kere köpükledimm banamısın demedi bende en sonunda oksidanla açtım saçımı üzerinede altın sarısı nevacolor boyadım şmdi karemel gibi aralardanda sarı balyaj gibi renkleri çıkıo yıkadıkça ama yıprandı biraz saçlarım