Nişan ~♡YEKTA Gelinin Nişanı♡~

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım tebrik ederim sende katılmışsın bize çok mutlu oldum fotoğraflarını görünce düğün tarihin belli oldu mu

Allah tamamına erdirsin her şey çok güzel canım :))
Amiin Rabbim razı olsun çok teşekkürlerr
canım tebrik ederim sende katılmışsın bize çok mutlu oldum fotoğraflarını görünce düğün tarihin belli oldu mu

sağol kuzumm çok teşekkür ederimm . Normalde eylül ekim gibi olacaktı canım ama tayin işim sıkıntılı oyüzden kesin bir tarih yok

sağol kuzumm çok teşekkür ederimm . Normalde eylül ekim gibi olacaktı canım ama tayin işim sıkıntılı oyüzden kesin bir tarih yok[/QUOTE]
2015 kesin mi peki 2016 sarkar mı canım

ayyy canımm benimm aynı dönemde asker beklediğim arkadaşımm ne kadar güzel olmuşsunn bayıldımm sanaa maşallah Allah nazarlardan saklasınn herşey çok güzel olmuş mutluluklar diliyorumm Allah tamamına erdirsin inşallah

sağol kuzumm çok teşekkür ederimm . Normalde eylül ekim gibi olacaktı canım ama tayin işim sıkıntılı oyüzden kesin bir tarih yok
2015 kesin mi peki 2016 sarkar mı canım[/QUOTE]

Sanmıyorum kuzum sarkacağını

Amiiin kuzum evet ne heycanlı stressli günlerdi dimi bak işte geldi geçti. Geriye bakıyorumda 1 yılı nasıl geçirmişiz öyleee

Oy oy oy :)))
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizleri çok güzel olmuşsun canım Rabbim yüzünü soldurmasın inşaAllah :)
Heyecan olmadan olmuyor ki... O an belki çok heyecanlanıyorsun ama sonra düşününce 'iyi ki yaşamışım' diyorsun.
Rabbim herkese nasip etsin sevdiğiyle o günleri :)

amiinn kuzum sağol.Kurabiyelerimi kendim yapıp süsledim kokulu taşları facede ve instagramda madame sole diye bir sayfa var ordan yaptırdım canımm
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar

Amiiin gercekten öyle. Canım cok tesekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eylesin. Bir kızın hayatındaki en özel anlardan biridir sanırım isteme günü

Ben bunu nasıl görmedim aa çeyizlerde uğrayıp durduğum Yekta61 nişan yapmışşş
Herşey çok güzel görünüyor Allah tamamına erdirsin inşallah

Vaay be ne günlerdi üzerinden 1 seneden fazla zaman geçmesine rağmen dün gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…