• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenlerime hediye

kadifeligln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
399
40
43
Kızlar biri 6 biri 2 yaşında olan iki yeğenim var.

Hediye seçme konusunda çok kötüyüm bu hafta sonu bize gelicekler tatile. Onlara hediye almak istiyorum ama ne alacağımı şaşırdım.

6 yaşındaki kız
2 yaşındaki erkek

Kıza bence güzel bir elbise alabilrsiniz özellikle bir marka var k ile başlıyor şuan çok indirimde ve çok tatlo şeyler var
erkek olana ise tabiiiki arabaa:)

Okullar açıldı açılacak:) kız da 6 yaşındaysa tüylü kalem defter resim defteri falan alabilirsin:)

Erkek olana da arabacık mis olur hınnnn hınnnnn:KK55::KK60:

kız olana bencede ya okul çantası yada güzel bir elbise erkeğede kesinlikle oyuncak demir araba tercihimdir

o yaşlardaki kız çocukları için en güzel hediye ; Barbie ya da Winx kızları sanırım.. kızım yok ama arkadaşlarımın kızlarının doğum günlerinde hep bunlar talep görüyor :) bir de kokoş oluyorlar o dönem , süslü elbiseler olabilir ama oyuncağa daha çok sevineceğini düşünüyorum..

erkek için de ikea.da tahta tren seti falan var.. o çok hoşlarına gider... bulunduğunuz yerde ikea yoksa o tarz tren ya da araba oyuncaklarına bayılacaktır. çöp kamyonu, tamir setleri , trafik işaretleri vs...

Kızlar biri 6 biri 2 yaşında olan iki yeğenim var.

Hediye seçme konusunda çok kötüyüm bu hafta sonu bize gelicekler tatile. Onlara hediye almak istiyorum ama ne alacağımı şaşırdım.

6 yaşındaki kız
2 yaşındaki erkek
Kız okula gidecek, muhtemelen bir sürü ihtiyacı var. Ben olsam çok şık bir okul çantası alırım ama ablana da söyle ki o da almasın.

Erkek olana da oyuncak gibi şeyler alabilirsin.

kız olana bencede ya okul çantası yada güzel bir elbise erkeğede kesinlikle oyuncak demir araba tercihimdir
Okul çantası varken çanta almak istemez belki annesi. Çocuğun beğenmesi daha iyi sanki benim de aklıma geldi ama o yüzden yazmadım.

Bide annesinin aklında başka model varsa sorun olabilir (:

Erkek yeğeniniz hayvanlara düşkünse hayvan oyuncaklar oluyor onları öneririm, kız yeğeniniz için elbise, beslenme çantası, kalem kutusu okula gidecekse eğer.(çok güzel şeyler var renkli renkli)

benımde yıyenım var erkek offff offfff ne gorsem alıyorum dolabı doldu tastı bence kız yıyenınıze okulla ılgılı bırsey alabılırsınız mesele ben bu ay yıyenımın okul formasını alıcam erkek olana ıse okadar guzel takım blezır ceketlı kıyafetler varkı onlardan alabılırsınız

Back