• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeğenin velayetini almak mümkün mü?

Velayeti evet alabilirsiniz once dava acmaniz o darp raporunu sunmaniz gerekiyor anne ve babada dinleniyor zaten boyle durumlarda cocuk devletin himayesine aliniyor ama aile yakinlarindan almak isteyen olursa veriyorlar fakat cocugu almak icin bi takip sartlar araniyor ayrintisini bilemiyorum
Ayrica kardesinizede sastim dogrusu yeni koca cocugu istemiyo diye cocuk siddet gorucek ve kadin da kocasi istemiyo diye evlattan gececek...ILGINC..100 TANE KOCA GELSE EVLADIMIN TEK TIRNAGI ETMEZ yargilamak kimsenin haddi deil derim hep ama yargilamamakta elde deil konu cocuk olunca

çocuk 5 senedir o evde üstelik..neler yaşadı yaşıyor kim bilir..üvey anne şiddet gösteriyorsa sevmiyor demektir,neden size vermemekte ısrarlı o kısmı anlamadım???
nasıl bir anne 5 yıl evladından uzakta onun şiddet gördüğü bilerek yaşar aklım almıyor.kınamaksa alasından kınıyorum kimse kusura bakmasın...hem de bir koca için...pppeehhhhh...

Arkadaşlar hepiniz haklısınız. Ben anneyi savunmuyorum zaten. Söylediklerinizin hepsini ben daha içten hissediyorum. O yüzden lütfen anne ile ilgili eleştirilerinizi buradan yapmayın. Onunla ilgili bütün yolları demedim. Babadan da güzellikle almama imkân yok. Velayetin babadan kaldırılması için dava açıcam zaten. Merak ettiğim babadan Velayetin kalkması için darp raporu yeterli olur mu? Eli boş dönmekten korkuyorum. Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım.

bu yazıyı aglayarak okudum bu arada duygusalım ondan belkı.. Bende cocuk sahıbı olabılmek ıcın napacagımı asırdım belkı benden daha fazla emek veren kadınlar var... Sasıyorum gercekten Anne baba nasıl bunu yapar ne dıyelım rabbım ıste bız hasretle beklerken onlarda umursamıyor.. Senıde tebrık ederım duyarlılıgın ıcın sorumsuz anne babadan sonra emınımkı cocouga daha ıyı anne baba kardes teyze olursun Allah yardımcın olsun

Sanmıyorum şahsen ama görme hakkına sahipsiniz çocukda sizde kalmak istediğini söyleyebilir. Keşke biraz anlatsanız.nasıl farkettim.darp olduğunu çocuk sizi istiyormu

Back
X