Haklısınız ama ben bunun farkYeni esleri istemiyor diye cocugunu kabul etmeyen anne babalara yaziklar olsun. Elin adamina/kadinina yaranicam diye cocuk kabul etmiyorlar, sanki evdeki bir vazo...
Amin. İnşallahçok güzel bir kalbin var senin inşallah yeğenine kavuşursun bir an önce. Allahım o yavrucağı kurtarsın onların elinden kıyamam içim sızladı.
merhabaAnne ve baba ayrıldı. Velayet babada kaldı. Anne ve baba yeni evlilikler yaptılar. Annenin yeni eşi çocuğu kabul etmiyor. Babanın yeni eşi ise çocuğa şiddet uyguluyor. Uzun zamandır ispatlamaya çalışıyorduk. Birkaç gün önce yine şiddet sonucu olay polise yansıdı. Darp raporu alındı. Velayetin babadan düşmesi mümkün müdür bu sebeple. Teyze olarak şanşım nedir?
Annenin ölmüş olması babanın da alkolik, uyuşturucu vs bağımlısı olması gerekiyor demişti bi keresinde avukatım.Öncelikle herkese merhaba. Kardeşimin velayeti babasında olan çocuğuna velayet davası açabilir miyim? Buna benzer bir durumla karşılaşan veya duyan var mı? Çocuk 8 yaşında ve 5 yıldır baba ile yaşıyor. Böyle bir davayı kazanıp çocuğu alma şanşım var mı? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.
O babanın vicdanına tüküreyim. Eğer bu kanıtlanmış bir durumsa ben sizin yerinizde olsam gider acardım davamı.Anne ve baba ayrıldı. Velayet babada kaldı. Anne ve baba yeni evlilikler yaptılar. Annenin yeni eşi çocuğu kabul etmiyor. Babanın yeni eşi ise çocuğa şiddet uyguluyor. Uzun zamandır ispatlamaya çalışıyorduk. Birkaç gün önce yine şiddet sonucu olay polise yansıdı. Darp raporu alındı. Velayetin babadan düşmesi mümkün müdür bu sebeple. Teyze olarak şanşım nedir?
Anne ve baba ayrıldı. Velayet babada kaldı. Anne ve baba yeni evlilikler yaptılar. Annenin yeni eşi çocuğu kabul etmiyor. Babanın yeni eşi ise çocuğa şiddet uyguluyor. Uzun zamandır ispatlamaya çalışıyorduk. Birkaç gün önce yine şiddet sonucu olay polise yansıdı. Darp raporu alındı. Velayetin babadan düşmesi mümkün müdür bu sebeple. Teyze olarak şanşım nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?