- 12 Şubat 2018
- 107
- 59
-
- Konu Sahibi mirandaaaa
Puanı çok güzel umarım kendisi için en uygun bölümü seçer. Bir insanı en iyi kendisi tanır yine. Söylediğiniz bölümlerin hepsi de güzel meslekler ama önemli olan onun ne istediği olsun. Öğretmenlik her ne kadar ataması zor diye düşünsek de bu mesleği gerçekten yapmak isteyen birisi için zor olmaz merak etmeyin.Matematiği ve çocukları çok seviyor aslında ama öğretmen atamalari sıkıntılı olduğu için tereddütte kalıyoruz.
Evet haklısınız çocuğun kişiliğine uygun sevebileceği bir mesleği seçmesi çok önemli. Tercihleri yaparken bunu da dikkate alıcaz fakat iş imkanlarını öncesinde araştırmak istedik. Üniversite tanıtım günleri iyi olurdu fakat küçük bir ilçede yaşıyorlar. Cevabınız için teşekkürler.çocuğun kendisinin ne istediği bence her şeyden daha önemli. birisi mühendisliği över ama çocuğun meşrebi buna uygun değildir veya diğer bölümler. bence puanı yeten üniversite bölümleri ile ilgili gidip üniversitelerin tanıtım günlerinde hocaları ile görüşsün. böyle daha sağlıklı bir sonuç alınabileceğini düşünüyorum.
puanı çok iyiymiş maaşallah inşallah güzel bir geleceği olur.
Neden boyle düşünüyorsunuz.Sakın öğretmenlik olmasın da. Gerisi de kendisi araştırsın sevip sevmeyeceğine baksın ve öyle devam etsin.
Tebrikler.
Sakın öğretmenlik olmasın da. Gerisi de kendisi araştırsın sevip sevmeyeceğine baksın ve öyle devam etsin.
Tebrikler.
Arkadaşlar merhaba yeğenim üniversite tercihlerinde bulunacak. Görüyorum ki burda birçok meslek grubundan insan var bu yüzden bizlere yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Yeğenim sayısal puan türünde 49.000 siralamaya sahip. Gelebilecek bölümler arasinda mühendislikler, mimarlık,dil ve konuşma terapisti, fizik tedavi, diyetisyenlik,matematik öğretmenliği var. Bu bölümlerin mezuniyet sonrası is imkanlari,çalışma ortami acısından bize fikirlerinizi sunarsaniz çok memnun kaliriz. Şimdiden teşekkürler.
Evet haklısınız çocuğun kişiliğine uygun sevebileceği bir mesleği seçmesi çok önemli. Tercihleri yaparken bunu da dikkate alıcaz fakat iş imkanlarını öncesinde araştırmak istedik. Üniversite tanıtım günleri iyi olurdu fakat küçük bir ilçede yaşıyorlar. Cevabınız için teşekkürler.
Neden boyle düşünüyorsunuz.
neden öğretmenlik olmasın? Merak ettiğim için soruyorum.