• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yeğenimin düğünü

zelalvedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
23
6
3
arkadaşlar yeğenime bir türlü gelinlik seçemedik, 1,60 boylarında, 56 kilo buğday tenli, siyaha yakın uzun saçları var.
sizce aşağıdaki gelinliklerden hangisini tercih etmeli?
benim favorim bu
kendisi kararsız ama bu daha ağır basıyor
acilen yardımcı olursanız çok sevinirim. karar vermekte acele etmesi gerekiyor...... şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirlisi olsun dilerim oncelikle. Herkesin zevki farklidir tabi ama ben ikisini de begenemedim :( ilki sanki nisanlansa giyebilecegi bir kiyafetmis gibi ikincisi ise bilemedim cok hos durmuyo bana gore :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle ilki. İkincisi için boyu çok uzun değil. Nedense buzim kadinlarimizin kabarik gelinliklere özellikle de prenses model denen faciaya meyilleri oluyor ama inan bu tip gelinlikler boy kısaysa en güzel vücutlu kadınları bile ters mantara çeviriyor.

Bir çok moda tasarımcınında dedigi gibi bence gelinlil masumiyeti temsil ediyor. O yüzden ikinci transpanran olanı begenmedim, gelinligin konseptinede uymuyor bana göre. Ikinciside sade bir nikahda olabilir ama güzel bir düğün icin fazla sade

İlk evlilik değilse gelinlk giymicem şöylr guzel bi elbise giyerimse 1 guzel sma gelinlik değil 1 elbise 2 ye gelirsek çok itici başka bişeyler bakın acilen bence

bende arkadaşlara katılıyorum malesef
ilki yeğeninize gelinlikten ziyade sizin o düğün için seçebileceğini bir abiye
ikinciside gelinliğin masumiyetini taşımıyor
başka modellere bakmanızı tavsiye edeceğim:50:

çok teşekkür ederim yorumlarınız için, yeğenim aşırı sadelikten yanadır zaten. sanırım ikisinden de var geçti :1:
ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı dolayı çok teşekkür ediyorum....

Back