Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yeğenimin düğünde bu tulumu giysem mi lütfen çok acil yardım :(

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar yarın yeğenimin düğünü var elbise almadım yeni aldığım bir tulum vardı onu giymeyi düşünmüştüm fakat yüksel bel pantolon olması ve ön kıssmında pilelerinin olması beni tereddütte bıraktı resim ekliyorum sizce nasıl bir tulum. sıradan mı şık mı ? birde bluz kısmı biraz bol gibi duruyor yani model öyle :26:

önü pileli hareket ettiğimde şalvar gibi oluyor ön kısım o nedenle emin olamadım komik görünmek istemiyorum

Gayet şık ve abartısız.Altına resimdeki gibi bir dolgu topuk giymediğin sürece gayet güzel bence için rahat olsun :)

Son düzenleme:
Gayet şık ve abartısız.Altına resimdeki gibi bir dolgu topuk giymediğin sürece gayet güzel bence için rahat olsun :)

yok altına platform lu topuklu ayakkabı giycem
ama kardeşim bunu beğenmiyor kafamı karıştırdı

ön tarafı fazla bolsa ve size güvensizlik hissi verecek kadar rahatsız ediyosa hemen bir terziye götürebilirsiniz sabahtan. Bence genel olarak gayet uygun. Ama olmazsa küçük siyah bir elbise de giyebilirsiniz. Herzaman kurtarıcıdır

tşkler kızlar ama bunu giymedimm kendime çoookkk güzel bi elbise aldımm çıtır hala oldum yani düğünde D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…