yegenime yaptıgım bolero

evet anlatayım bayanlar ilk önce parçalar halinde örülüyo önü ve arkası aynı ilk önce pembe ve beyaz parçaları orüyorsunuz 4 pembe 4tanede beyaz ortası düz kenarları haroşa.
daha sonra yanlarını örüyorsunuz sonra parçaları birleştiriyorsunuz üzerindeki çiçekleri yapıyorsunuz bukadar sonra süper birşey çıkıyo ortaya

çoookkk Güzel Yalniz çiçekler Nasil Yapiliyooo Dikişle Aram Pek Yokta...((

çıcekleri tıg la yaptım yapragıda ıgneyle ama gıyınce harıka duruyor tavsıye ederım

oy cok tatlı kızım yokki söle örüpde giydirsem yiğenlerde erkek hep örüpde hazırmı etsem belki 2. kız olur :)

evet çok güzel olmuş ellerine sağlık canım yanlış yazmışsın dalgınlıkla sanırım bolero değil panço tabikide

sevgili atika 81 ben bu örnegi bolera diye biliyorum öyle aldım daha dogrusu hem ne farkederki ha bolera ha panço el emegı goz nuru olsun panço olsun fark etmez yınede yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar

kedidicik ben seni kınamak için yazmadım canım sen yanlışlıkla yazmışındır diye yazdım bazen banada oluyor canım seni çok sevdim pisicik patilerini yerim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…