• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenime kız arıyoruz yardım

mikelanjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
178
1
96
Ankara
arkadaşlar benim sakat bir yiğenim var sakatlığı sadece kafası biraz büyük ama akli dengesi son derece normal her işi normal yapıyor sadece biraz yavaş yürüyor ayrıca memur çalışıyor ama evlenmeyi çok istiyor ona uygun birini henüz bulamadık oda bunu taktı kafasına üzülüp duruyor yardım edin tanıdığınız hafif özrü olan ama her işini yapabilen tanıdığınız varsa lütfen yazın yiğenim 28 yaşında evlenmeyi çok istiyor ve çok üzülüyor bizim böyle birini bulmamız çok zaman alacak

kızı burdamı arıyorsun ..alla alla ,çevrede eşe dosta ,ne bileyim komşulara sorun..

Valla tavsiye edeceğim biri yok ama; çok istiyormuş inşallah en kısa zamanda istediği gibi birini bulur ve mutlu olur dileklerinde bulunmak için geldim konunuza....

soruyoruz ama bir iki kıza bakıldı zaten ama onlarda olmadı iide biz normel birini aramıyoruz oda yiğenimle uymlu olsun yani biraz özrü olsun öle arıyoruz bu konular çok zor bilmiyosunuz hem hayır yapmak sevaptır özrünün üzerine birde bu konuya kafasını takmasını istemiyorum evlenemiyorum diye çok üzülüyor ve bunu hissettiriyor belki burdan daha çok kişi sesimizi duyar umuduyla konuyu buraya açtım

ya ben gerçekten anlamadım adamın memur işi gücü olduğunu söylüyorsunuz şimdi çevresi geniştir ..çevresinin tanıdıkları felan vardır ...hiç sonuç alamadınızmı yani?

ah be arkadaşım reelde bile artık kimse kimseye bu konularda kefil olmazken sanal ortamda kızmı aranır ..
inş. allah gönlünüze göre birini en yakın zamanda karşınıza çıkarır :Saruboceq:

gerçekten bir bu olmamıştı buda oldu kkda...
ayrıca ben hep korkar kendimi geri çekerim bu tür olaylarda..
iyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler..
bence sizde girmeyin bu olaya zaten nasibi varsa karşısına çıkacaktır...

iide burdan halledilebilecek bi sorun deilki bu :1shok: sanalda birini bulmak we ona güwenmek zor.

allah kolaylık versin ....

Bu işler kısmet işi bellimi olur belki burada kardeşimize dilediği gibi birisi bulunur,hayırlısı...

şaşıran ve bi bu kalmıştı diyen arkadaşlarım için hafızaları tazeleyeyim
bu konu ilk değil arkadaşlar
üyenin bir tanesi resim ekleyerek hatta bütün özelliklerinide yazarak abisine kız aramıştı
fil hafızası var bende vesselam :kedi:

konuya dönecek olursak
cidden bu olmamış arkadaşım
tamam kız bulmak hemde aradığınız kriterde bir kız bulmak zor olabilir ama bunu sanaldan yapmayın derim
herkese güvenmeyin ne insanlar var şu dünyada
kız buldum der adresini ister bir şeyler ister bi bakarsın dolandırılmışsın
sizin iyiliğiniz için söylüyorum ben
cidden bu konu olmamış

Back