Yeğenim olacak o na ne almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kknk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
46
Eskişehir
Sevgili anneler ve anne adayları yeğenim olacak, bende ihtiyaçlarını karşılamak üzere birşeyler almak istiyorum. bir bebek için en gerekli şeyler nelerdir bilmiyorum. şunu kesin al kolaylık olur dediğiniz şeyleri paylaşırmısınız lütfen. birde çok yoğun çalışıyorum vaktim olmuyor. internetten kaliteli ama ucuza alabileceğim şeyler varmı? şimdiden çok teşekkürler

cnm bende bebek bekledıgım ıcın kolay tavsıye verebılırım :) mesela ınce bebek battanıyelı oluyor ya onlardan alabılırsın cok lazım oluyor cunku 15le 25 tl arası degısıyor kalıteye göre bırde ıstersen unnado.com bebek kıyafetı battanıye falan bulunuyor antialerjık kıyafetler burdakıler gercekden kalıtesıde guzel istersen bır bak üyelık ıster ama haberın olsun :) ınsallah yegenın saglıkla dogarr

bence özel bişey olmalı kullanmayla bitmemeli mesela :) bende battaniye tavsiye edicem. eşimin bebeklik battaniyesi bi akrabasından hediyeymiş o kadar kıymetliki anlatamam. şimdi oğlumuzun kendi battaniyeside var ama babasının battaniyesinide kullanıyo baba mest tabi :) ama bence güzel bi mektup yaz doğmamış yeğenine özel bi fotoğraf albümü al en arka sayfasına yapıştır böylece saklanmışta olur. biraz emek isticek ama bi kaç kare fotoda senin yeğeninle ve annesiyle fotolarında olmalı albümde. yine eşimden örnek vericem ama eşime dayısı yazmış askerdeyken yeni doğduğunda şuan dayısı yaşamıyor ben mektubu okuyunca tebessüm ediyorum bide çok duygusalım ağlıyorum.. sakın bebek bezinden pasta alma çok komik :) hastaneye cinsiyetine göre pembe yada mavi balon götürmeyide unutma... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yeğenini

BENCE CİMCİME BEBE DEKİ teyzem beni çok seviyor önlüğü al çünkü görenler teyzesinin onu çok sevdiğini bilsin çünkü bende teyze olacağım . Allahın izniyle.

bence annesine sor ihtiyacı olan birşeyi alman mantıklı olur bebemk gereç ve eşyaları çok ucçuz değli biliyorsun bebkarabası, yatak, puset, taşıma port bebe, o bu derken ciddi mebalğlar ben de yeğenim olacağı zaman bebek araba takımı almıştım:) yoksa gerçekten bi karı koca hediyeler glemezse çok zor altında kalktıyorsun bir araya gelince ciddi meblağlar oluyor bu masraflar, bence
nacizhane fikrim annesine sor onların almadığı ama almayı planladığı birseylerini al derim

sen önce ihtiyaclarını sor s onra burda tekrar konuşuruz:) ne alman gerektiği koınusunda tavsiyelerimizi paylaşırız

Canim ben anne olarak diyorumki cocuk beziii.valla bak.ne makbule gecer.bir paket degil.bi suru.ama simdi degil.annesi denesin bebegin cildine hangisi iyi gelmisse onu al.bir ikrama gecerki.sanki altin bulmus gibi olur.mamda icerse bebek oda teyzesinden olursa annesi nin memnuniyetine diyecek olmaz.biz bezi iki uc paket aliyoruz.ay basiona dogru para azalinca bezi altin bulmus gibi olyor.sevgiler

Valla benim bildiğim bebeğe altın alınır, sebebi de ebeveynlerin neye ihtiyacı olursa nakit olarak kullanabilmesidir.
Altın fiyatlarını günümüzde malum fakat yeğeniniz, bence para biriktirin, daha makbule geçer.
Diğer kalıcı, hatıra olacak hediyeler zaten zaman içinde alınır.

Son düzenleme:
Back