Merhaba. bir ay önce 5 yaşındaki yeğenime lösemi all teşhisi konuldu, doktorlar %80 şansı olduğunu söylüyor. cerrahpaşada yatıyor bu konuda internetten çok araştırma yaptım. Farklı birşeyler söylemek isteyen var mı ? bu illeti yenenlerle konuşmak istiyorum. şoku hala üzerimden atamadım hersaniye onu düşünür hale geldim işlerimde aksadı tabibirde annemle paylaşamıyorum kadın tansiyon hastası diye Allah tüm hastalara şifa versin... İlginizi bekliyorum
Merhaba. bir ay önce 5 yaşındaki yeğenime lösemi all teşhisi konuldu, doktorlar %80 şansı olduğunu söylüyor. cerrahpaşada yatıyor bu konuda internetten çok araştırma yaptım. Farklı birşeyler söylemek isteyen var mı ? bu illeti yenenlerle konuşmak istiyorum. şoku hala üzerimden atamadım hersaniye onu düşünür hale geldim işlerimde aksadı tabibirde annemle paylaşamıyorum kadın tansiyon hastası diye Allah tüm hastalara şifa versin... İlginizi bekliyorum
canım Allah şifa versin ... korkmayın derdi veren şifasını da verir inş... benim de eşimin yeğenine 2 yaşında lösemi teşhisi konmuş, ankara da lösev de tedavi almışlar onlar, şimdi 10 yaşında , okula gidiyor, tedavisi bitmiş, kontroleride bitmiş, yani 5 yılı devirmişler 7 yaşında da okula başlamış, şimdi görsen maşaallah çok sağlıklı-zeki, afacan bir çocuk... ama görümcem anlatıyor şimdi yemesine içmesine çok dikkat etmiş, herşeyi sirkede beklettikten sonra vermiş...
KALLAHIM YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH yavrum kıyamam ben ona yaa... ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda saglıgına kavusurda cocukluguna kaldıgı yerden devam eder inşallah...
CNM Allah şifa versin inşallah tez zamanda....allah bilir genede ama yaşı küçük olduğu için vücut dirençleri yüksek oluyor, tedaviyle geçer diye düşünüyorum. bizim arkadaşın oğluda 2 yaşında yakalanmştı trombosit kan nakli falan yapıyorlardı zor günler geçirdiller ama şimdi çocuk düzeldi maşallah yani ümidinizi kesmeyin dua herşeyin ilacı.
Allah razı olsun bunlar moral oluyor işte , kaçıncı aşamasında bilemiyorum ,Allah korusun yani belki buda erken yakalanmıştır geçmi kalındı diye korkuyorum ama %80 yüksek bir ihtimal sanırımanne ve babasıyla birşey konuşamıyoruz onlarda hala şokta ve destek alıyorlar sizin yeğenin tedavi de uzun sürmüş , ilk 3 yıl tehlikeli sanıyorum nüksetme ihtimalinden dolayı ,çok çok geçmiş olsun o atlatmış darısı diğer yavrucakların başına