Onkoloji - Kanser ve Türevleri Yegenim Lösemi

gulay44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
43
3
Merhaba. bir ay önce 5 yaşındaki yeğenime lösemi all teşhisi konuldu, doktorlar %80 şansı olduğunu söylüyor. cerrahpaşada yatıyor bu konuda internetten çok araştırma yaptım. Farklı birşeyler söylemek isteyen var mı ? bu illeti yenenlerle konuşmak istiyorum. şoku hala üzerimden atamadım hersaniye onu düşünür hale geldim işlerimde aksadı tabi birde annemle paylaşamıyorum kadın tansiyon hastası diye Allah tüm hastalara şifa versin... İlginizi bekliyorum

Rabbim şifa versinnnn yavruyaa canım benim küçücükmüş daha Rabbim izin verirse inşallah yenerr o illet hastalığııı.

CNM Allah şifa versin inşallah tez zamanda....allah bilir genede ama yaşı küçük olduğu için vücut dirençleri yüksek oluyor, tedaviyle geçer diye düşünüyorum. bizim arkadaşın oğluda 2 yaşında yakalanmştı trombosit kan nakli falan yapıyorlardı zor günler geçirdiller ama şimdi çocuk düzeldi maşallah yani ümidinizi kesmeyin dua herşeyin ilacı.

canım Allah şifa versin ... korkmayın derdi veren şifasını da verir inş... benim de eşimin yeğenine 2 yaşında lösemi teşhisi konmuş, ankara da lösev de tedavi almışlar onlar, şimdi 10 yaşında , okula gidiyor, tedavisi bitmiş, kontroleride bitmiş, yani 5 yılı devirmişler 7 yaşında da okula başlamış, şimdi görsen maşaallah çok sağlıklı-zeki, afacan bir çocuk... ama görümcem anlatıyor şimdi yemesine içmesine çok dikkat etmiş, herşeyi sirkede beklettikten sonra vermiş...

ALLAHIM YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH yavrum kıyamam ben ona yaa... ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda saglıgına kavusurda cocukluguna kaldıgı yerden devam eder inşallah...

Allah razı olsun bunlar moral oluyor işte , kaçıncı aşamasında bilemiyorum ,Allah korusun yani belki buda erken yakalanmıştır geçmi kalındı diye korkuyorum ama %80 yüksek bir ihtimal sanırım anne ve babasıyla birşey konuşamıyoruz onlarda hala şokta ve destek alıyorlarsizin yeğenin tedavi de uzun sürmüş , ilk 3 yıl tehlikeli sanıyorum nüksetme ihtimalinden dolayı ,çok çok geçmiş olsun o atlatmış darısı diğer yavrucakların başına

Dualar çok önemli tabiiki, sizlerde eksik etmeyin dualarınızı lütfen , inşallah tüm o melekler iyileşir sizlerede çok geçmiş olsun. İyileştiği zaman sevincimi hepinizle paylaşcam inşallah .. Allah çocuklarını tedavi ettiremeyenlerinde yardımcısı olsun

Rabbim şifa versin inşallahhh derdi veren Allahım dermaınınıda verir... moralinizi yüksek tutun... minicik bedeni o kötü hastalığı atsın inşallah bir an önce...

ALLAH şifa versin inşallah tez günde
geçmiş olsun

Son düzenleme:

evet canım %80 çok çok iyi bir ihtimal..görümcemlere de %70-80 kurtulur demişler...şimdi iyi çok şükür. tamamdır artık bitti demek için 5 yıl geçmesi lazım...sizin içinde herkes içinde inş herkesin hastasına kesin şifalar verir Rabbim... evet ilk 3 yıl nüks etme ihtimali oluyormuş, 3 yıldan sonra 2 ayda bir kontrolleri var, 5 yıl dolunca da maske atma töreni yapıyorlar...

daha öncede dediğim gibi iyi bir doktor ve iyi-temiz bakım şart...ablandı sanırım ona söyle herşeyini sirkeli suda bekletim yedirsin...evet zor Rabbim kimseye yaşatmasın ama bu bir sınav isyan etmeden Allah a sığınsınlar şifa önce ondan...

Allah yardımcınız olsun. tez zamanda şifa verir inşallah.
size en iyi bilgileri hekimler zaten vermiştir. miniğin moralini yüksek tutun. tek söylemek istediğim bazı durumarda trombosit nakli ihtiyacı olur. bu kişileri önceden belirlemek gerekir bnce, bir tanıdığım bu nakillerden dolayı hepatit b virüsü kaptı. dikkatli olun. kolay ulaşabileceğiniz sağlıklı kişiler olsun yedekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…