yeğenim için heybe çanta (kurdela nakışı)

ellerine saglik canim gercekten sahane alkisalkisalkis ellerin dert gormesin :1hug: yigeninin yerinde olsam , mutluluktan aglardim :kedi: el emegi goz nuru, ve sahane bir hediye a.s. helal olsun sana gulum Şeniz

çok şık olmuş canım ellerine sağlık yiğenin güle güle iyi günlerde kullansın

ellerine saglik canim gercekten sahane alkisalkisalkis ellerin dert gormesin :1hug: yigeninin yerinde olsam , mutluluktan aglardim :kedi: el emegi goz nuru, ve sahane bir hediye a.s. helal olsun sana gulum Şeniz

güzel sözlerin için çoooook tşkler canım saolasın
beni çok mutlu ettin :)opuyorumnanaktan

Estafurullah canım öğretmenlik değilde elimizden geldiği kadar bilgi paylaşımı diyelim a.s. ben de uzak kalmdım uzun zaman ama bir kaç gün sonra İstanbul var kısmetse programda, biraz malzeme alıp yeni projeler var inşallah aklımda, yeter bu kadar ayrılık el işlerine değil mi?

Notun tabiki tam canım tebrik ederim, 3 kez dolandırırsan göbeğine boncuk dikmeden kendinden göbekli yapabilirsin, benim çantada ki örnekte ortası kapalı olanlarda var onlardan bahzediyorum aklında olsun diye... Hızınada yetişemiyorum bu arada :1hug:

çok tşkler canım çok saolasın :) a.s.
tamam canım 3 kere dolanmada ortayı boncuk işlemem bak oda güzel olur valla
ama bak şimcik heyecanlandım valla hihoyyyt sen kimbilir ne güzeller yaparsın
oy oy oy çok mutluyummmmm :) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

eline saglik cok guzel arkadasim bende kurdele isi yapiyorum.o mavi gulleri nasil yaptin anlatirmisin .senin butun yaptiklarini takip ediyom siten yokmu?ordan bakalim..

çok güzel olmuş tatlım ...yine harika şeyler çıkarmışsın ...becerikli hatun

eline saglik cok guzel arkadasim bende kurdele isi yapiyorum.o mavi gulleri nasil yaptin anlatirmisin .senin butun yaptiklarini takip ediyom siten yokmu?ordan bakalim..

çok tşkler canım beğenmene sevindim :)
mavi güleri ilk bohçada yapmıştım onun açıklaması vardı bir yerle ,
bulup buraya link eklerim
site kurmadım KK da paylaşmak bence daha güzel :)

tijeen ellerine sağlık.. yiğeninde güle güle kullansın bu güzelliği,
umuyorum bu işte çok paralar kazan,bu güzelliği her kes görsün..a.s.

tijencim bence yiğenin bunu heeeeeç beğenmez, boşuna zahmet edip yollarda taşıma. adres vereyim kargoyla bana yolla :)) ben bittim, acı bana. harika olmuş canım

tijencim bence yiğenin bunu heeeeeç beğenmez, boşuna zahmet edip yollarda taşıma. adres vereyim kargoyla bana yolla :)) ben bittim, acı bana. harika olmuş canım

canım benimmmmmmm beğenmiş olmana çok sevindim inan
çünküm biliyosun senin onayın benim için çok önemli

şey kargo şirketleri batmış, kapanmışlar da
ondan sana yolıyamıyom ,yoksam kesin gönderirdim dermişimmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: kargo şirketi batmış kapanmış ölemi
peki bende onay monay vermiyom işte :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…