• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeğenim için heybe çanta (kurdela nakışı)

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
688
Diğer
evettt bu gün dikimini tamamladığım heybe çanta
boncukları işlerken zorlandım desem, gerisi çok kolaydı
ne dersiniz yeğenim beğenirmi? umarım beğenir ,yaz tatil hediyesi olacak :)

img0915p.jpg

img0908e.jpg

img0911.jpg

Çok hoş olmuşş ya, ellerine sağlık..
Bişey sorucam, benim de bu şekilde yumuşak kottan dikilme çantam var, astarlı. Böyle nakış yapan birine gösterdim, astarının sökülmesi gerektiğini uğraşılmaz fln dedi.
Astarlı haliyle yapılmaz mı :uhm:

Çok hoş olmuşş ya, ellerine sağlık..
Bişey sorucam, benim de bu şekilde yumuşak kottan dikilme çantam var, astarlı. Böyle nakış yapan birine gösterdim, astarının sökülmesi gerektiğini uğraşılmaz fln dedi.
Astarlı haliyle yapılmaz mı :uhm:

tşkler canım :)
astarın üzerine yapılırsa ,nakışların takılıp sökülme ihtimali yüksek (çantaya bişiler koyarken)
bence astarı sağ yandan ve altan dikişleri dikkatlice sökülüp aradan işlenilebilinir
daha sonra astar yeniden dikilir(elde bile tuturabilirsin)

tşkler canım :)
astarın üzerine yapılırsa ,nakışların takılıp sökülme ihtimali yüksek (çantaya bişiler koyarken)
bence astarı sağ yandan ve altan dikişleri dikkatlice sökülüp aradan işlenilebilinir
daha sonra astar yeniden dikilir(elde bile tuturabilirsin)

Tşk ederim.. Ben cesaret edemem sökmeye anneme bi söyleyeyim bu şekilde...

Çok güzel olmuş eline sağlık canım sen ver yeğenin beğenmezse ben kullanırım :))kaydirigubbakcemile2

Tijenciğim çok ama çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim, rengi, çiçekleri muhteşem çok sevimliler kumaşta ki sorunda umarım düzelmiştir...

Çiçekler dediğin gibi bak geniş kurdele ile nasıl değişik ve alımlı olmuş iki katmı dolandırdın dikerken... Tebrik ederim canım:nazar::nazar:

Tijenciğim çok ama çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim, rengi, çiçekleri muhteşem çok sevimliler kumaşta ki sorunda umarım düzelmiştir...

Çiçekler dediğin gibi bak geniş kurdele ile nasıl değişik ve alımlı olmuş iki katmı dolandırdın dikerken... Tebrik ederim canım:nazar::nazar:

sevgili öğretmenim, size öğretmenim diyebilirmiyim kikikiki
öğretmenim kalistem walla sayende canım ,sen tarif ettin benden uygulaması oldu
dediğin gibi iki kere dolandım geniş kurdela kullandım 1m kurdela büzdüm :)
sanırım tam not aldım dimi örtmenim?

canım çok güzel olmuş ....bence yeğenin bayılacak gördüğünde....
renk uyumu nakışı çok süperrr olmuş...ellerine sağlık tatlım...:)))

Back