- Konu Sahibi angelbaby89
ben yeğenime bakıyorum uzun süredir, ablam çalıştıgı için. kız ve 4.5 yaşında. çok şımarık oynadıgı arkadaslarına, bize zarar veriyor uyarıyoruz sürekli. ufak tefek cezalar veriyoruz. bu yaşa kadar kimseden şiddet görmedi, herkes üstüne titredi. ama nedense cevreye zararlı olabilcek derecede şiddet uyguluyor. 6 aydır falan ben bakıyorum yediğim tokadın haddi hesabı yok. kolundan tutuyorum yapma teyzecim acıyor canım diyorum gülüyor. bu sabah kreşten arkadaşına oynarken aynı şeyi yapmış öğretmeni aradı bu kaçıncı artık bi çözüm bulun dedi, gidip aldım. ablamı aradım bu sırada napayım diye. çek kulağından at 2 tane tokat anlasın artık dedi. bugüne kadar benden azar bile duymadı cocuk. getirdim eve yolda sordum neden yaptın diye. oyuncagmı aldı dedi. güzelce söyleseydin ya dedim. böyle yapınca ağlıyor ama veriyor hemen dedi. bu arada yegenim yaşıtlarından biraz uzun boylu irice. eve gidince ceza var sana dedim. zaten çizgi film izlemicektim ki dedi. artık iyice kızdım bende bu kaçıncı olay. yaşı da küçük değil artık. evde tuttum kulağını çektim bir daha yapcak mısın dedim, şok oldu tabi, yüzsüzlüğü tuttu neyi dedi, biraz sert iki yanagna da tokat attım, al işte bunu bi daa yapcak mısın nasıl oluyormus dedim. ağlamaya başladı odasına gitti çarptı kapıyı hala çıkmadı. üzüldüm sonradan sizce napmalıyım?? ![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)