- 15 Kasım 2020
- 12.931
- 70.822
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.521
Kızı uyuttum da küçüğü uyumuyor kaç kere kandırmaya çalıştım kanmiyor veletSaat 10 zaten uyusun bebelerin sende yat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızı uyuttum da küçüğü uyumuyor kaç kere kandırmaya çalıştım kanmiyor veletSaat 10 zaten uyusun bebelerin sende yat
Ah şu küçükler gece uyumadı benimki de valla belim koptu bütün gece mızıkladi durdu.Kızı uyuttum da küçüğü uyumuyor kaç kere kandırmaya çalıştım kanmiyor velet![]()
Heee bende yabancı dil öğrendin sandımAs...tir dicektimde![]()
![]()
He ustalara yabancı dil konuşuyor zatenHeee bende yabancı dil öğrendin sandım![]()
Evet ya vallah gözlerim yanıyorAh şu küçükler gece uyumadı benimki de valla belim koptu bütün gece mızıkladi durdu.
Ne güzel benimki arabaları ile oynuyorEvet ya vallah gözlerim yanıyor
Aanna bu mesajı yazarken bi baktım uyumuş![]()
He bu aralar arkadaşları hep erkek normalHe ustalara yabancı dil konuşuyor zatenküfürce öğrenmiş
![]()
He napsin kaldı erkeklerin içindeHe bu aralar arkadaşları hep erkek normal![]()
Salla gitsin kim nasılsa sen de öyle ol en iyisiKız gerçekten ablam bilir dedim mi derim lafımı sakinmam ama artık kim ne yaparsın yapsın modundayim
Yeni imajmi yapcanCuma günü aynı böyle Olcamkaşımı da almayim tam ben
Valla önceden çok yakardım da artı oto boka üzülmüyorum bananeSalla gitsin kim nasılsa sen de öyle ol en iyisi![]()
Aman uslu uslu oynasın da bisi olmaz benim ki hep kaldırıyor beniNe güzel benimki arabaları ile oynuyor![]()
Oohh müthiş kııızzz onlar seni taksınValla önceden çok yakardım da artı oto boka üzülmüyorum banane
Cocuk annesi zayıflasın diye sey ediyor bir kere annesini düşündüğündenAman uslu uslu oynasın da bisi olmaz benim ki hep kaldırıyor beni![]()
Yakında o da pala bıyık yapar kendine bi elinde de tespihHe napsin kaldı erkeklerin içinde![]()