- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.681
Ben de daha bisey yemedim su iciyorum ha bire. Keske oruc tutsatmisim.Bizim ağzımız kilitlide digerlerinden emin degilim iste
Başlangıçlar hayırlı olsun kızlarOglum rahatsizlandi onunla ilgilendim simdi tartildim 63.9 ile basliyorum haftaya
30dk leslie boosted yapıldı
Bende tarhana çorbası fırında kıymalı patlıcan pilav cacık salata var.Aksama ne yemek var kizlar
Ben mercimek corbasi ypaiyorum,firinda karnabahar yapayim dedim,salata yogurt,cocuklara manti
Heee bende bisey sandimListeyi yaparken yanlislamaya bastım gitti
Yaa kizlarla tutalim dedik borclarimiz varBen de daha bisey yemedim su iciyorum ha bire. Keske oruc tutsatmisim.
Afiyet olsun canımBaşlangıçlar hayırlı olsun kızlar
Bende tarhana çorbası fırında kıymalı patlıcan pilav cacık salata var.
Kiz etiket vardi zor sildimHeee bende bisey sandim
Daha karar vermedim belki patates oturtma yaparim . Yogurt salata yeterBaşlangıçlar hayırlı olsun kızlar
Bende tarhana çorbası fırında kıymalı patlıcan pilav cacık salata var.
Güzel menu bence ekmek olmazsa yanindaDaha karar vermedim belki patates oturtma yaparim . Yogurt salata yeter
Duzeltin ger bişey olmaz cana gelecegine mal' a gelsinAfiyet olsun canım
Kiz etiket vardi zor sildim
Gecmis olsun canimBenim sabah beri başım ağrıyor
Geçmiş olsun canım benim de başım üstüne dişim ağrıyorBenim sabah beri başım ağrıyor
Orucmu tuttukiBenim sabah beri başım ağrıyor
Geçmiş olsun kizlarGeçmiş olsun canım benim de başım üstüne dişim ağrıyor
Ben unutttummm yaa cok cokk sorry
Sağol ablam❤Orucmu tuttuki
Geçmiş olsun kizlar
Tamam canim cuma bildirimini bekliyoruzBen unutttummm yaa cok cokk sorryben cumalari bildirim yapsam daha iyi olur ya haftasnundan cjkinca tartilmayi sevmem
Ya sayfalar cok akip gidiyor oyuzden anca etiketlere donuyorum acikcasi . Siz yapiyormusunux hergunTamam canim cuma bildirimini bekliyoruz
Menu paylasimi yapicaksin degilmi
Evet canım yapiyoruz bugünden itibaren paylasirsak guzel olurYa sayfalar cok akip gidiyor oyuzden anca etiketlere donuyorum acikcasi . Siz yapiyormusunux hergun
Ben sade kilo bildirimlerine geleyim canim soz verip tutamamayi sevmem cnku diyette de degilim cnku sadece erken saatte yeme isini bitiriyorum gecen haftadan beri. Yediklerim ne varsa abartiya kacmadan herseyi yiyorum ekmek zaten sevmiyorum pek yemekle. Oyle iste sizlere basarilar ama baya azimlisiniz.Evet canım yapiyoruz bugünden itibaren paylasirsak guzel olur
Sen bilirsin canimBen sade kilo bildirimlerine geleyim canim soz verip tutamamayi sevmem cnku diyette de degilim cnku sadece erken saatte yeme isini bitiriyorum gecen haftadan beri. Yediklerim ne varsa abartiya kacmadan herseyi yiyorum ekmek zaten sevmiyorum pek yemekle. Oyle iste sizlere basarilar ama baya azimlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?