Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.621
Kac kilosun kiz
800gram arti yani neler yedin bilseydik iyiydiBende 64,5geldim hem yediklerimdem dolayı hemde regli oldum dün bir etkisi varmidir bilemem
Cumaya gider canim reglden sonra iyi verirsinBende 64,5geldim hem yediklerimdem dolayı hemde regli oldum dün bir etkisi varmidir bilemem
Amann azmış yavv
Bugünden itibaren menü yazicam canım800gram arti yani neler yedin bilseydik iyiydi
İnşallah canım
Cumaya gider canim reglden sonra iyi verirsin
Eve gidince atacagim .
HosbuldukAfiyet olsun canım
Yine dayanamayıp arkamdan konuşuyor ya
Abla görümceme gittim saat 11 de falan geldim
Hep beni öne at sen
Gorumcemin gözüne gittim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yok bisey olmadı Allah'a şükür abla misafirliğe gittim
Hoşgeldin aramıza canım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin aramıza canım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin oruç tutan herkesin inşallah
InsallahHosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizla
Afiyet olsun canım
Sen korumaya gecte
Afiyet olsun canım
Sende biliyosun o makarna ne orda
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclarini
Gunaydin herkeseGünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz adına
Kizlar tarti bildirimleri lütfen
Bende 64,5geldim hem yediklerimdem dolayı hemde regli oldum dün bir etkisi varmidir bilemem
Hiç istek yok önceki gibi diyetten sıkıldım sanırım
Kapmış yedirmis içirmis göndermiş
Etkisi vardır canım yediklerin de üstüne gayet normal.
Canım sağlıklı beslenme olarak düşünsenHiç istek yok önceki gibi diyetten sıkıldım sanırım
Olabilir canım hepimizin öyle zamanları oluyor maalesefHiç istek yok önceki gibi diyetten sıkıldım sanırım
Çalısıyomusun yoksa gezmelerdemiEve gidince atacagim .
Ozaman kilo koruma gibi yap istersenHiç istek yok önceki gibi diyetten sıkıldım sanırım
Yok calismiyorum kizimi okula biraktiktan sonra markete gittim viraz da yuruyus yaptim.Çalısıyomusun yoksa gezmelerdemi
Ozaman kilo koruma gibi yap istersen
Hayırlı olsun başlangıcın canim hedeflediğin kilona dusmen dileğiyle
Kizin okuldayken evde leslie mekik squat falan yapabilirsin canimYok calismiyorum kizimi okula biraktiktan sonra markete gittim viraz da yuruyus yaptim.
Umarim düserim al ver cok yoruyor artik.Hayırlı olsun başlangıcın canim hedeflediğin kilona dusmen dileğiyle
Korumayi ögrenebilsek iyi olcakUmarim düserim al ver cok yoruyor artik.
Su ev islerimi bir yola koyayim da temizlik yapmam lazim. Spir yapmayi severim de yaparim da.Kizin okuldayken evde leslie mekik squat falan yapabilirsin canim
Oglum rahatsizlandi onunla ilgilendim simdi tartildim 63.9 ile basliyorum haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?