Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi
Ben temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem

Doğrudur canım yapıyor musun bilmiyorum ama esneme hareketlerini ve ısınma hareketlerini ihmal etme olur mu geçmiş olsun
Yapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırım
Çok sağol canım
Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerim
Sağol canım

Ben temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem
Et bakalım neyin var neyin yok çok sevindim iyi olmana hasta olunca öyle oluyor insanın hiç hali olmuyor çok yorma sen yinede kendini

Eeee menüler nerde yazmayanlara ceza verelim artik yarindan itibaren
Ceza verelim
Benimkide bana sakın zayifliycam diye boğazından kısma geçen gördüğüme nazaran kilo vermişsin diyo adalet mi bu şimdi emziriyorsyn yiceksin diyor
Ne kadar canım bebiş.
Eeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi
Bende yoruldum baya yürüdük gündüz süpürdüm çamaşır ütü derken şimdi oturdum daha senin nasıl geçti

Yapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırım
Çok sağol canım

Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerim

Sağol canım
Anladım canım bir kaç gün daha sızlar gecer insaAllah vücudun alışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…