- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.481
Mesaj alindi merkezÜst mesajda belirtdim efendim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj alindi merkezÜst mesajda belirtdim efendim![]()
Kafayi yemiste ondanTopun peşinde haldır haldır koşdurmuşlar neyini analiz ediyonuz![]()
Anlaşıldı amirimMesaj alindi merkez![]()
Faulleri futbolcuların oyunlarını maçın kritik anlarını hakemin hatalarını falan fıstıkTopun peşinde haldır haldır koşdurmuşlar neyini analiz ediyonuz![]()
Cok güzel cok agla agla star parka gittikEeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi![]()
Ben temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicemEeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi![]()
Çok yorma kendiniBen temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem![]()
Soğuk be ablaya iyi cesaret ettin benimkilerde ağladı baya ama no dedimCok güzel cok agla agla star parka gittik![]()
Faulleri futbolcuların oyunlarını maçın kritik anlarını hakemin hatalarını falan fıstık![]()
Isyerinden taka tuka bir araba vermisler onla gittikSoğuk be ablaya iyi cesaret ettin benimkilerde ağladı baya ama no dedim![]()
Yapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırımDoğrudur canım yapıyor musun bilmiyorum ama esneme hareketlerini ve ısınma hareketlerini ihmal etme olur mu geçmiş olsun![]()
Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerimBekliyorum![]()
Sağol canımAaa susuz olurmu hiç su iç 2 litre zorla kendini evdeysen çalışmıyorsan sıkıntı olmaz. Alıştır.kendini canım
Aaa geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman
Afiyet olsun canım
Ana ben hep seni orta yaşlı hayal ediyodum.En az 40 falan
Yarışmacı arkadaşlara başarılar demeyi unutmuşsun abla
Heyaa kaptırdım tabiki. Uyududa öyle geldim
Aramıza hoşgeldin
Çok sevindim canım ne iyi etdinde geldin
Orasını karıştırmasaydınız iyiydi
Bana bir süre daha müsaade bir kaç güne başlicam inşallah
Maçın tekrarı falan yokmu izlesene
Afiyet olsun canım![]()
Et bakalım neyin var neyin yokBen temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem![]()
İşemi başladın ablaIsyerinden taka tuka bir araba vermisler onla gittik![]()
Hahaha o zaman iyi yapmışsın ablaIsyerinden taka tuka bir araba vermisler onla gittik![]()
Kiz esime vermisler pardon yazmamisimİşemi başladın abla![]()
Ceza verelimEeee menüler nerde yazmayanlara ceza verelim artik yarindan itibaren
Ne kadar canım bebiş.Benimkide bana sakın zayifliycam diye boğazından kısma geçen gördüğüme nazaran kilo vermişsin diyo adalet mi bu şimdiemziriyorsyn yiceksin diyor
![]()
Bende yoruldum baya yürüdük gündüz süpürdüm çamaşır ütü derken şimdi oturdum dahaEeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi![]()
Anladım canım bir kaç gün daha sızlar gecer insaAllah vücudun alışsınYapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırım
Çok sağol canım
Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerim
Sağol canım![]()