• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi🤗
Ben temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem 🤪🤪🤪

Doğrudur canım yapıyor musun bilmiyorum ama esneme hareketlerini ve ısınma hareketlerini ihmal etme olur mu geçmiş olsun 😔
Yapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırım
Çok sağol canım 🤗
Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerim :süslü:
Aaa susuz olurmu hiç su iç 2 litre zorla kendini evdeysen çalışmıyorsan sıkıntı olmaz. Alıştır.kendini canım 🤗

Aaa geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman 🙈🥰😍😘

Afiyet olsun canım 🤗

Ana ben hep seni orta yaşlı hayal ediyodum.🙈 En az 40 falan 😐🙈😶

Yarışmacı arkadaşlara başarılar demeyi unutmuşsun abla 🙈😆😆😆

Heyaa kaptırdım tabiki. Uyududa öyle geldim 🙈😆😆😆😆

Aramıza hoşgeldin ❤️

Çok sevindim canım ne iyi etdinde geldin🤗🤗🤗😍😍😍

Orasını karıştırmasaydınız iyiydi 😆😆😆

Bana bir süre daha müsaade bir kaç güne başlicam inşallah 🤗

😑Maçın tekrarı falan yokmu izlesene :tokat:

Afiyet olsun canım 😘
Sağol canım 🤗

Ben temizlik yaptım hastalık bitince eve giriştim. Kendimi iyi hisedersem oruc tutmak istiyorum yarından İtibaren sahura kalkıp kendimi analiz edicem 🤪🤪🤪
Et bakalım neyin var neyin yok😂 çok sevindim iyi olmana hasta olunca öyle oluyor insanın hiç hali olmuyor çok yorma sen yinede kendini

Eeee menüler nerde yazmayanlara ceza verelim artik yarindan itibaren
Ceza verelim :KK62::KK62:
Benimkide bana sakın zayifliycam diye boğazından kısma geçen gördüğüme nazaran kilo vermişsin diyo adalet mi bu şimdi 😁 emziriyorsyn yiceksin diyor 🤦
Ne kadar canım bebiş.
Eeee naptınız bugün nasıl geçti gününüz dinlenebildiniz mi🤗
Bende yoruldum baya yürüdük gündüz süpürdüm çamaşır ütü derken şimdi oturdum daha😪 senin nasıl geçti🥰

Yapıyorum yapmammi özellikle dikkat ediyorum ama ağır oldu son iki gün ondan sanırım
Çok sağol canım 🤗

Sen yorma kendini sevgili kaptanım ben bi ara yazar geçerim :süslü:

Sağol canım 🤗
Anladım canım bir kaç gün daha sızlar gecer insaAllah vücudun alışsın 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back