- 16 Aralık 2019
- 20.271
- 80.766
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
uzun zamandır diyet yapmıyom . En son aralıklı oruç denedim 1 ayda daha çok kilo aldımSeni cemi cümlemiz anlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun zamandır diyet yapmıyom . En son aralıklı oruç denedim 1 ayda daha çok kilo aldımSeni cemi cümlemiz anlıyoruz
Ciddi misinuzun zamandır diyet yapmıyom . En son aralıklı oruç denedim 1 ayda daha çok kilo aldım
Kiz araliklı oruc arada arada yemek oluyoruzun zamandır diyet yapmıyom . En son aralıklı oruç denedim 1 ayda daha çok kilo aldım
Vallahi aralıklı oruçla kilo alan türünün tek örneği benim galibaCiddi misin
Oruç bitince allah ne verdiyse dedimKiz araliklı oruc arada arada yemek oluyor
Çünkü biz yiyoruz
Aman ya hazin son ben de yitiğe basladim 10 kilo verdim geri aldımVallahi aralıklı oruçla kilo alan türünün tek örneği benim galiba
Oruç bitince allah ne verdiyse dedim
Akşama belirliyelim kurallarıE Elif_Eylul abla gelsin mi kurallar
Yazarız bebem.acele etmeSöyleyin bakalım neler olsun aksama yazayim
Bir yerde yanlışlık oluyordur ya da sana uymamistir herkes herşey iyi gelmiyoruzun zamandır diyet yapmıyom . En son aralıklı oruç denedim 1 ayda daha çok kilo aldım
Yok ben oruç bitince allah ne verdiyse dedim üst üste yedimAkşama belirliyelim kuralları
Yazarız bebem.acele etme
Bir yerde yanlışlık oluyordur ya da sana uymamistir herkes herşey iyi gelmiyor
Kolay gelsin canim arada muhabbete gelŞey benim kaçmam lazım möhteşör kv geliyo da soframı hazırlayam
Kolay gelsin canımBen çıkıyorum canlarım pilav koyayım ocağa kızı alıp geleyim yemegi felan halledeyim bi de kaynanamlara gidebilürük sonradan kaçtı demeyin
Tabiki gelirim canım bi etikete bakar. Herifi kandırıp tartı alabilirsem temelli de gelebilirimKolay gelsin canim arada muhabbete gel
Aman ya hazin son ben de yitiğe basladim 10 kilo verdim geri aldım
Güle güle canımŞey benim kaçmam lazım möhteşör kv geliyo da soframı hazırlayam
Derim ki bananeBen çıkıyorum canlarım pilav koyayım ocağa kızı alıp geleyim yemegi felan halledeyim bi de kaynanamlara gidebilürük sonradan kaçtı demeyin
Cok sevinirizTabiki gelirim canım bi etikete bakar. Herifi kandırıp tartı alabilirsem temelli de gelebilirim
Aç kalmalar böyle sonuçlar getiriyor canım maalesef olsun tekrar başlaman dileğiyle diyelim o zamanYok ben oruç bitince allah ne verdiyse dedim üst üste yedim
Tamamdır ben yarın başlıyorumBen simdi yarin kismetse oruc tutcam daha sonra pazartesi baslicam gene bilginize
Deme diye geldim
Güle güle canım
Derim ki banane