- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #132.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsinde biraz az gelsin beCana gelecegine su bardagina gelsinben de geçen hafta 4 tane tabak kırdım
![]()
Maşallah
Offf ağlicam
Her yerde ve hiçbir yerde
Allah kolaylık versin canımHer yerde ve hiçbir yerdeBitmeyen sınavlar ve eğitimlerle boğuşuyorum. Sen kışı getirmişsin, ben bu sene o işlere girmeyi düşünmüyorum, hangi mevsim ne zaman geliyor ne zaman gidiyor anlamıyorum, hâlâ bahar baksana
![]()
İşte herkes gibi bir öksürüktür gidiyor. Başka da bir şey yok. Takip edemiyorum, yeni gelenler olmuş. Siz de iyisiniz umarımAllah kolaylık versin canım
Sağlıģın yerindemi
İnşaAllah geçer canimİşte herkes gibi bir öksürüktür gidiyor. Başka da bir şey yok. Takip edemiyorum, yeni gelenler olmuş. Siz de iyisiniz umarım![]()
Çok nadir giriyorum, baştan okuyamıyorum artık. İkinci dönem yine başlarım takibeİnşaAllah geçer canim
Uzun zamandır girmemissin sanırım
Gecen gizli hayran diye yazdim ama etiketlemedim,simdi göruñce etiket yapayim dedim
Şükür iyiyim bende ev tadilatta kafayi yiyorum ne olsun bitmedi gitti
Yeni gelen giden çok
Kilomu aldin yoksaÇok nadir giriyorum, baştan okuyamıyorum artık. İkinci dönem yine başlarım takibeKilo verme dönemim gelir yine
![]()
AzıcıkKilomu aldin yoksa![]()
Sanki cok kilolusunda heeAzıcıkİş yoğunlaşınca spor azalıyor. Tamamen bırakmadım ama yeterli de değil. Sıkı diyete gerek kalmadan sporla toparlayacak seviyeyi geçmemem lazım. Hava da soğuyunca spor zor geliyor bana ama asılacağım yine
![]()
Olmayalım zaten bacım. İyi değil kilo. Kışın koyvermesek olmayız da işte... Kış zorSanki cok kilolusunda hee![]()
Kışın yemek sıcak tutuyorOlmayalım zaten bacım. İyi değil kilo. Kışın koyvermesek olmayız da işte... Kış zor![]()
Aynen öyle. Ders ve iş yoğunluğunda can sıkıntısına da iyi geliyor. Yemeye bahane çooookKışın yemek sıcak tutuyor![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 1 kase sütlü kaylsılı, kuru üzümlü gevrek
Ara 3 dilim ayva 1 avuç nar
Öğlen 1 kase sebze çorbası,tavuklu krep 2 adet
Akşam 3 hurma, 4 yk yoğurt
Ara 1 salatalık
Su 2+
Dukan 3 bardak
E Elif_Eylul