• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün menüm sabah haşlanmış yumurta
Peynir
Az tahin
Azıcık reçel
1 dilim ekmek

Öğlen misafirliğe gittim ve ipler koptu 🤦🏻
Kısır
Yarım tabak makarna salatası
1 dilim Sultan sarması 😔
1 dilim ekmek

Akşam 1 tabak nohut

Spor yapmadim 😤
Vallahi kendime inanamadım normal diyette değilken bile bu kadar yemem

E Elif_Eylul M MissHayaLet
Kuzu 3 günden beri menülerin karbon ağırlıklı mesela kısır yemişsin neden makarna salatası yedin🙄 tatlı üstüne ekmek çok karışık bir menu olmus bence kendini aç bırakıyorsun ondan ipler kolay kopuyor. Afiyet olsun canım bence son 2 gün sebze salata tüket tabi benim önerim bu.

Kuzu 3 günden beri menülerin karbon ağırlıklı mesela kısır yemişsin neden makarna salatası yedin🙄 tatlı üstüne ekmek çok karışık bir menu olmus bence kendini aç bırakıyorsun ondan ipler kolay kopuyor. Afiyet olsun canım bence son 2 gün sebze salata tüket tabi benim önerim bu.
Haklısın canım öyle oldu aslında gittiğim yer aşırı kalabalıkti ve farkına varamadım değişik bir şey oldu.yoksa aç değildim kesinlikle 😔 ama dikkat edeceğim bu iki gün kesinlikle

Tebrikler canım 🤗

Şaka yaptıydım :110:

:tokat:

Tebrikler canım 😘

Olsun sonuçta vermiş 🤪🤣

Bende kaç gündür onu sorucam unutuyordumm😅

İsmiyle büyüsün inşallah 🤲🏻sağsalim gelsin :anne::emir_bebek:

Maşallah 🤩

Oo eline sağlık canım 🤩😋

😕

Benim gibi herşeyi denemişse 🙈🤣

Yaa Allaha emanet kuzum. Arada gel 🙁😕

Geçmiş olsun canım 🤲🏻
E Elif_Eylul Abla geçmiş olsun 😘
Sende canım ❤️
Kokoreç mi bunu mu yakıştırdın benim gibi minnoş birine 😏
Ben azıcık susim başkan
😒😏
C _CikiLeta hatırına
Başına taş mı düştü 🤣
Abla saçma sapan oluyor misafirlikte elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işte olmuyor eve gidince inşallah yazarım ❤️

Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻

🤣🤣🤣 Yalnış anladınlz bebek yani 🤣😅

İyi geceler 😘
Tatlı uslu bir bebe istiyorum de sen 😂😂 camlara tırmanıyor kapıları yerinden söküyor bugün de lavaboyu kırdı 😐😐😐

Aman en gariban benim galiba körpecik yaşımda 4 çocuk +koca =5 😅😅 ne yapam ben 🧐

Ya ama olmadı 3 ol adı alım 😅

Nerdeee 2 gün yüz bakımı yapıyorsam 3 cü günü mafiş 😅😅😅
Anammmm😱😱😱😱 sende haklısın gardas:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::eek:

Haklısın canım öyle oldu aslında gittiğim yer aşırı kalabalıkti ve farkına varamadım değişik bir şey oldu.yoksa aç değildim kesinlikle 😔 ama dikkat edeceğim bu iki gün kesinlikle
İnşallah canım 💞

Sende canım ❤️

Kokoreç mi bunu mu yakıştırdın benim gibi minnoş birine 😏

Başına taş mı düştü 🤣

Abla saçma sapan oluyor misafirlikte elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işte olmuyor eve gidince inşallah yazarım ❤️
Kokoreç bağışıklık güçlendirici
Mikroplarla savaşır 🤣🤣🤣🤣😍🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X