- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.661
Gecmis olsun canimYa bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim
Biraz halsizlik var iyiyim ama şükür. Teşekkür ederimcanımGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
NolduYo uyumadım başıma iş geldi nazara geldim tansiyonum düşmüştü sabah halsizim
Cok gecmis olsunYa bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim
Daha var vaktime bilmiyorum ama umutlanmayalım boşunadaGecmis olsun canim
Acaba biseylermi var
Teşekkür ederim canım bende anlamadımNoldugecmiş olsun
En önemli temizlik günüymüşGeldim
Ne vuruyon ya doğru dedim ama
Çok geçmiş olsun canım dikkat et.Ya bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim
İnşallah vardır hayırlısıylaDaha var vaktime bilmiyorum ama umutlanmayalım boşunada
Bayadir yapmamıştı yine başladıAferin ona benimki de yapıyor
Suçlu olduğunu biliyor saklanıyor birdeOhh eline sağlık
Benim oğlan defalarca kırdıAyyy benim oğlan yapmisti bikere paketim gitmisti
Geçmiş olsun canımYo uyumadım başıma iş geldi nazara geldim tansiyonum düşmüştü sabah halsizim
Bende anneannemlere gittim işte yemek falan yedik geldik merak etmişsinizdir
Bune lannnn cuma aksamı afiyetmi olsun löp löp etmi olsun10 Kasım menü
11.00 1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,1 haşlanmış yumurta,yoğurt,yarım poğaça
14.50 2 tane kurabiye
16.30 3,4 kasık kıymalı kırmızı m. Çorbası,2 kaşık kırmızı et,6,7 kasık nohutlu bulgur pilavı,1 kasık etli patates yemeği,salata ,1 ince dilim ekmek
Su 2 lt olur +4 sb dukan birası
E Elif_Eylul
Evdeki hesap çarşıya uymadı misaliBune lannnn cuma aksamı afiyetmi olsun löp löp etmi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?