- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #130.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimYa bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim![]()
Biraz halsizlik var iyiyim ama şükür. Teşekkür ederimcanımGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım![]()
NolduYo uyumadım başıma iş geldi nazara geldim tansiyonum düşmüştü sabah halsizim![]()
Cok gecmis olsunYa bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim![]()
Daha var vaktime bilmiyorum ama umutlanmayalım boşunadaGecmis olsun canim
Acaba biseylermi var
Teşekkür ederim canım bende anlamadımNoldugecmiş olsun
![]()
En önemli temizlik günüymüşGeldim![]()
Ne vuruyon ya doğru dedim ama
Çok geçmiş olsun canım dikkat et.Ya bilmiyorum dünden bi baş dönmesi vardı hafiften . Sabah kalktıöımdada gözüm karardı kahvaltımı yeni bitirmişdim. Halsizleşdiğimi hissetdim ölçtü eşim düşmüştü yediklerimi çıkardım falan anlamadım bende şuanda halsizlik var zaten tüm gün böyleydim![]()
İnşallah vardır hayırlısıylaDaha var vaktime bilmiyorum ama umutlanmayalım boşunada![]()
Bayadir yapmamıştı yine başladıAferin ona benimki de yapıyor![]()
Suçlu olduğunu biliyor saklanıyor birdeOhh eline sağlık![]()
Benim oğlan defalarca kırdıAyyy benim oğlan yapmisti bikere paketim gitmisti
Geçmiş olsun canımYo uyumadım başıma iş geldi nazara geldim tansiyonum düşmüştü sabah halsizim![]()
Bende anneannemlere gittim işte yemek falan yedik geldik merak etmişsinizdir![]()
Bune lannnn cuma aksamı afiyetmi olsun löp löp etmi olsun10 Kasım menü
11.00 1 dilim ekmek,3 dilim sucuk,1 haşlanmış yumurta,yoğurt,yarım poğaça
14.50 2 tane kurabiye
16.30 3,4 kasık kıymalı kırmızı m. Çorbası,2 kaşık kırmızı et,6,7 kasık nohutlu bulgur pilavı,1 kasık etli patates yemeği,salata ,1 ince dilim ekmek
Su 2 lt olur +4 sb dukan birası
E Elif_Eylul
Evdeki hesap çarşıya uymadı misaliBune lannnn cuma aksamı afiyetmi olsun löp löp etmi olsun![]()