- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.901
Tamamdır burdan halletin onu da Kütahyaya kadar gitmenize gerek kalmadı yıksa birileri Allah yol açıklığı falan versin derYılların eskimeyen markası sofraların sultanı
Tecrübelerime dayanaraktan diiiim kaşınıyosun ama yürürken bilmiin okulda arkadaşımın tokasını takmıştım okuldan getirdim hemde 2 kez annem dövmüştü beni bi daha kimsenin tokasını takma diyeNasıl hissetmiyon yaaaben sok
Tecrübelerime dayanaraktan diiiim kaşınıyosun ama yürürken bilmiin okulda arkadaşımın tokasını takmıştım okuldan getirdim hemde 2 kez annem dövmüştü beni bi daha kimsenin tokasını takma diye
Yok benimkiler uyku moduna geçtiler seninkiler üremeye devam ediyor galibaBitler yürürken hissediyormusun
Tamamdır burdan halletin onu da Kütahyaya kadar gitmenize gerek kalmadı yıksa birileri Allah yol açıklığı falan versin der
ALLAH sizi ne etmeye iyimiSirkeler şimdi büyüyorlar birazdan bit olaccaklarrHillaal
dövmesine daha cok güldüm
İyi geceler
Banada ilk okulda okula giderken bulaştı annemin ineğinin pire ilacımı ne vardi yanlış bilmiyorsam kafama o ilaçtan sürdü ben saatlerce ağladım inek olcam diyeTecrübelerime dayanaraktan diiiim kaşınıyosun ama yürürken bilmiin okulda arkadaşımın tokasını takmıştım okuldan getirdim hemde 2 kez annem dövmüştü beni bi daha kimsenin tokasını takma diye
Yatacagımı kim söylemişİyi geceler
Benim annemde o tür bi ilaç sürdü kafama güneşe oturttu sıcaktan pişsinler diye bilmiyoki kafamda pişiyoBanada ilk okulda okula giderken bulaştı annemin ineğinin pire ilacımı ne vardi yanlış bilmiyorsam kafama o ilaçtan sürdü ben saatlerce ağladım inek olcam diye
Banada ilk okulda okula giderken bulaştı annemin ineğinin pire ilacımı ne vardi yanlış bilmiyorsam kafama o ilaçtan sürdü ben saatlerce ağladım inek olcam diye
Bencede uzaktan bak bak nereye kadar dimi ama hadi gelinOnlarında bit anıları vardır dökülsün herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?