- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #129.701
Hayır yani bu günlerde cicik falanda sallamıyor ama![]()
Ciciklere yeni sütyen aldim giyimde sallarım![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yani bu günlerde cicik falanda sallamıyor ama![]()
OynaşmıPis fesatlar kadının elinde kılıç vardı ne anladınız yine aklınız fikriniz oynaşta![]()
Tamm anlaştık hem uzaklaşırsam kafamda rahat eder dimiSen gelsene abla![]()
Evet OYNAŞ.Oynaşmı![]()
İnsanın fikri neyse zikri de odur
Aklınıza ilk +18 geldiğine göre![]()
Vaaaavoooooov hemde kırmızıııı
Mutfaktan başlarızTamm anlaştık hem uzaklaşırsam kafamda rahat eder dimi![]()
Vaaaavoooooov hemde kırmızıııı![]()
Aaa gitti canım sutyen ya daha yeni almıştın![]()
Bakın nasılda kızardı hayırda diyemiyor haklıyım çünkü
C Chikolata_gozlum seni yardıma cagırıyor sıkılmasın canı diyorFiliz bugün bi kah e içtim çikilatalı menengiç hoşuma gitti tatlı değil ama linkini bulursam atem
Gelseya yardıma madem canı sıkılıyo
3bebe emdi ondanBiraz büyümüş sankii![]()
Biz anlaştık o bana geliyor
Aboooo benim aslaaa olmaz o taraklarda işimPis fesatlar kadının elinde kılıç vardı ne anladınız yine aklınız fikriniz oynaşta![]()