- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.001
YaaaBilmiyorum ki
Alerji şurubunu verdim dün bi görsen kaşıyorum hiç kımıldamadan duruyor rahatlıyordu
Rahatsızım desen düzelince başlıcam dersinEvet canım çok ihtiyacım var..gecen 24 kasıma kadar sipariş alamıyorum yazdım.ariyorlar rica minnetçok yoruldum aslında
Kesinlikle bu hafta böyle gideceğimBak cidde 3ana 3ara öğün,yap görceksinki o döngüyü kırcaksin hemde tok geziceksin
Haftada en azından 4 günü boşaltmak istiyorum..tamamen de bırakamıyorum canım ihtiyaç var biraz daRahatsızım desen düzelince başlıcam dersin
Ihtiyac iste sorun orda,kimseye mâna yokHaftada en azından 4 günü boşaltmak istiyorum..tamamen de bırakamıyorum canım ihtiyaç var biraz da
Öyle malesef ya..ilerisi için umut edip rahatlicaz deyip sabrediyoruz...Ihtiyac iste sorun orda,kimseye mâna yok
Mezarda rahatlarızÖyle malesef ya..ilerisi için umut edip rahatlicaz deyip sabrediyoruz...
Tabi ki keşke ihtiyaç olmAsaHaftada en azından 4 günü boşaltmak istiyorum..tamamen de bırakamıyorum canım ihtiyaç var biraz da
2tane ictim 3.cüye hayir dememGidim kahve içim bari
Bilmiyorum ki
Alerji şurubunu verdim dün bi görsen kaşıyorum hiç kımıldamadan duruyor rahatlıyordu
Öyle canım..perşembeye kadar almadım..biraz çocuklarıma kendime vakit ayiracagim ev bile temizlemeyecegim yani...Tabi ki keşke ihtiyaç olmAsa
2 gün kafanı dinlemen için yeter bile sana
Valla öyle...bi haber var ya ya hani.evini temizlemekten bıkan kadın ateşe veriyor eviMezarda rahatlarız
Az kalmışAyyy yoruldum şimdi tek tek dolap içlerini dolduruyorum
Sürekleyici ki bu kadar okudun. Hani nohut yapıyordunSaat 3 olmus kitap okuyarak
Gidim de kolay yemek bulayım
Polisiye seviyorumSürekleyici ki bu kadar okudun. Hani nohut yapıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?