- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz kardeşizBu ben
Sadece Su içmemiz gerek tek çareÖlelim
Ahahah sağol canm Yiyorum ama siz bide bana sorun yedikten sonra bin pişman oluyorum off ya yememem lazım verdiklerimide geri alicam yoksaIste uymuyosun gibi geliyor demek istedim
Afiyet olsun canım Oh MaşaAllah bir ben yokum
Afiyet olsun canım maşallah
Ooo afiyet olsun canım
Kefir muz ceviz 1 tk bal yulaf bide dolapta visnelerim vardı ☺Ooo afiyet olsun canım
Neyle yaptin
Güzel olmusmuKefir muz ceviz 1 tk bal yulaf bide dolapta visnelerim vardı ☺
Evet evet sevdim valla yulaf tadi yok. Kefirimde tati gelmedi iyi oldu ama cok yapmisim bi yarimbardak faha çıkarGüzel olmusmu
Ara ögünde de icebilirsin,yanına yarim paket form büskivi,yada 2galeta gibiEvet evet sevdim valla yulaf tadi yok. Kefirimde tati gelmedi iyi oldu ama cok yapmisim bi yarimbardak faha çıkar
Su içsem yarıyorSadece Su içmemiz gerek tek çare
Hepimiz kardeşiz
Aynen bende oyle yapiyim diyodumAra ögünde de icebilirsin,yanına yarim paket form büskivi,yada 2galeta gibi
Ay valla bitmiyorMakine dile gelcek az kaldı
Sabahtan beri elektrik yok yeni geldi anca 2.ci makinayi attimAy valla bitmiyor
Size de geçmiş olsun canımHasta olanlara geçmiş olsun kızlar hepimiz döküluyoruz yahu...benim küçük de aynı..
Rabbim acil şifa versin
Sağol canım benimTeşekkürler canım
Sizede geçmiş olsun canım
Öyle canım iş bitmiyor bulasiklari dizdim şimdi gorumceme geldik evinde gidince ikinci posta bitmiş olcak çocuklar yıkanacak kıyafetler utulenecekSabahtan beri elektrik yok yeni geldi anca 2.ci makinayi attim