- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.401
Evet guzel bende uyurum birazdanAna ne güzel![]()
![Shushing face :shushing_face: 🤫](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet guzel bende uyurum birazdanAna ne güzel![]()
Ahh ödemler sonra neden olduİcemiyorum bu ara ya![]()
Evet pazartesi...Kabak corbasi normalde 2gün yapıliyor
Belkide yağdan verirsin bu haftamı diyetisyen
Olur olur merak etmeEvet pazartesi...inşallah öyle olur ya..buraya kadar geldim devam etsin istiyorum
![]()
Bende suyuma kabuk tarcin atmaya başladım. Tarcini da hic sevmemBen hergun detoks suyu yapiyorum
2elma,1limon,karanfil,tarcın,karabiber 1litre oyle iciyorum
Artı dukan yapiyorum
1litreye böyle yap benim gibiBende suyuma kabuk tarcin atmaya başladım. Tarcini da hic sevmem![]()
Deniyim onuda bakam1litreye böyle yap benim gibi![]()
YaaAh bu çocuk beni deli ediyor sırf burnunu çekmeyim diye inadindan kustu![]()
Ay bide tıkandı dedim yine dili geri kaçacak
Senin ki cok inat vallahi Allah yardımcın olsunAy bide tıkandı dedim yine dili geri kaçacak![]()
Bn çekmiyorum nebulazatörlee izotonik su yapıyorum buhar açıyor dr öyle diyor bizeAh bu çocuk beni deli ediyor sırf burnunu çekmeyim diye inadindan kustu![]()
Sağol valla 10 dk kendime gelemedim elim ayağım kesildiSenin ki cok inat vallahi Allah yardımcın olsun
Burnu hiril hirilBn çekmiyorum nebulazatörlee izotonik su yapıyorum buhar açıyor dr öyle diyor bize
Pazartesi başlayım kaptanım olarmıBide böyle tik atayim dedim belki menü yazarlar![]()
Olur olur merak etme
Ama menün diyetisyen menusu degil sanki