- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.001
Bakcam canımKavur buzluğa yada doğra çiğden at buzluğa yemek yapacağın zaman pişir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakcam canımKavur buzluğa yada doğra çiğden at buzluğa yemek yapacağın zaman pişir
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah 1 h.yumurta 2 etimek 1 tatli kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir
Ara yesil elma
Ogle
1 kepce tarhana. Yumurtalı ispanak 1 dilim ekmek
Akşam
Tavuk gogusunu ince ince kesip tavada yağsız kizartiim adi neyse artık 1 dilim ekmek 1 bardak ayran bol salata
2 litre su
M MissHayaLet
Bugun leslie yapamadim da iyi dolanmışım 13.300 adimim var
Bekledigimden dusul geldi ya kullanasim gelmesiAfiyet olsun canım
Ödül kullanmamışsın
Menulerinde degisim yap bu hafta bakalim nasıl.olcak bir de öyle deneyelim,Bekledigimden dusul geldi ya kullanasim gelmesi
Yazar motive olamamis burda gitti kendisiBizim bugunku tartimiz tammi. Biri daha vardı yazar diye o yok
Tamam oyle yapalim bu haftaMenulerinde degisim yap bu hafta bakalim nasıl.olcak bir de öyle deneyelim,
Birazda protein ekle özellikle aksam ögünlerine
Allah allah. Gecen hafta cok iyiydi aslinda eksisi guzeldi sasirdimYazar motive olamamis burda gitti kendisi
2gun önce motiveyim sizle dedi neolduysa anlamadim
Kimse burda diyetine uymuyormuş motive olamadıginı yazmış bende anlasam söylücem biseyAllah allah. Gecen hafta cok iyiydi aslinda eksisi guzeldi sasirdim
Iyide herkes ayni listeyi kullanamzki zaten. Herkesin bunyesi farklı kilosu farkli yasam tarzi farkli. Neyse kendi bilir tabi beni alakadar etmez. Sadece gecen hafta eksisi cok iyiydi aklimda kalmis. Listede goremeyince sasirdim ondan sordumKimse burda diyetine uymuyormuş motive olamadıginı yazmış bende anlasam söylücem bisey
Aynen herkesin kendi hayatı tarzıIyide herkes ayni listeyi kullanamzki zaten. Herkesin bunyesi farklı kilosu farkli yasam tarzi farkli. Neyse kendi bilir tabi beni alakadar etmez. Sadece gecen hafta eksisi cok iyiydi aklimda kalmis. Listede goremeyince sasirdim ondan sordum
Benimi yiyonAnladim
Yok yemiyom aç degilim spor yaptimBenimi yiyon
Tebrikiş 128.000
Yok yemiyom aç degilim spor yaptim
Espiriydi ya sen kartsın bogazimda kalırsın
daha 5 yaşındayım ne kartı kendinlemi karıştırdınEspiriydi ya sen kartsın bogazimda kalırsın
daha 5 yaşındayım ne kartı kendinlemi karıştırdınEspiriydi ya sen kartsın bogazimda kalırsın
Terbiyesizdaha 5 yaşındayım ne kartı kendinlemi karıştırdın