- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.921
Evet ya sıtma tutuyor midem kötü yediklerimi çıkardımÇokmu kötüsün yaaa geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya sıtma tutuyor midem kötü yediklerimi çıkardımÇokmu kötüsün yaaa geçmiş olsun canım
Yaaa gecenki guzeldi bittercikolatali olanBn bunları hiç sevmiyorum
Kolay geleBen kaçar işlere devam keee
Bn bu tarz şeyleri yiyemiyorum sütte içmem sade olarakYaaa gecenki guzeldi bittercikolatali olan
Kolay gele
Bende cok almam ama arada degisiklik olsun diyeBn bu tarz şeyleri yiyemiyorum sütte içmem sade olarak
Geçmiş olsun canımEvet ya sıtma tutuyor midem kötü yediklerimi çıkardım
Ben hic denemedim ya ama yulaf musli bu tarz pek sevemedim. Muhtemel bunuda sevmemBu patiswiss granolasi normalde 55 falandı indirme girmis 25 aldim bakalim tadi nasil,içinde kabak cekirdegi bile var
Aynen kafayı da yemek üzereyim...küçük kızım hasta oldu büyük kulağı ağrımış okulda babası getirdi pasta siparişleri var yarına yetişecek son anda iptal edemem daha yemek yiyemedim
Tuzlu kraker falan ye canm mideni bastirir. Cok gecmis olsunEvet ya sıtma tutuyor midem kötü yediklerimi çıkardım
Bunlari yicegine kahvalti daha mantiklı,iste arada bende degisiklik olsun diye alip yiyorumBen hic denemedim ya ama yulaf musli bu tarz pek sevemedim. Muhtemel bunuda sevmem
Çok geçmiş olsun canım ya benin de çocuklarEvet ya sıtma tutuyor midem kötü yediklerimi çıkardım
Gecmis olsun canimAynen kafayı da yemek üzereyim...küçük kızım hasta oldu büyük kulağı ağrımış okulda babası getirdi pasta siparişleri var yarına yetişecek son anda iptal edemem daha yemek yiyemedim
Herkes hasta dökülüyor ya gecmis olsun. Rabbim kolaylik versinAynen kafayı da yemek üzereyim...küçük kızım hasta oldu büyük kulağı ağrımış okulda babası getirdi pasta siparişleri var yarına yetişecek son anda iptal edemem daha yemek yiyemedim
Teşekkür ederimGecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim canımHerkes hasta dökülüyor ya gecmis olsun. Rabbim kolaylik versin
Evet evet haklisin. Bende yulafi o yüzdenalmistim. Senin tarifi denicektim bak kaldi oyleBunlari yicegine kahvalti daha mantiklı,iste arada bende degisiklik olsun diye alip yiyorum
Çünkü dr. Vucut ayni seyleri yedigi icinde kilo veremez diyor
Bak ben severim smoothie tarzi seyleri,hele yazın cilek,muz,böğürtlen yulaf kefir cok guzel oluyor arada kahvaltini degistirEvet evet haklisin. Bende yulafi o yüzdenalmistim. Senin tarifi denicektim bak kaldi oyle