- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #127.901
O da kesmez kupayla yapıverBu kahve beni kesmedi bitane daha yapam
Ispanak var menudeNe yemek yapceniz. Benim cocuklar makarna istediler. Bi corbada yaparim adamda onu yer. Ben ne yicem
Onu oglen yedim ya yumurtaliIspanak var menude
Afiyet olsunOnu oglen yedim ya yumurtali
Tavugum var dolapta onu yaparim olmadi ya iyi aklima getirdin. Azda sebze tamamAfiyet olsunkendine tavuk köfte sebzen varsa sebzelerden birşey yapabilirsin
Eline sağlık oh
Ne güzelTavugum var dolapta onu yaparim olmadi ya iyi aklima getirdin. Azda sebze tamam
Yap dene bakalim canim sıkma canınıTmmiyice canım sıkılmaya başladı
Aaa hakkaten ne yemek yapcazNe yemek yapceniz. Benim cocuklar makarna istediler. Bi corbada yaparim adamda onu yer. Ben ne yicem
Belli yattığınYatıyom zaten
Senin aklını alcamKaptım beleşe huniyidelirmek bedava
Bn cezveyle iç dicektm unuttumO da kesmez kupayla yapıver
Mehmet amcama alışan başka marka içemiyor boşuna alma başka marka sende benim gibi içemiyosunSimdi onu kocaya kendime gene mehmet efendi
Bn serum yicem akşam yemeği için evdekilerde ne yerse yesinYap dene bakalim canim sıkma canını
Aaa hakkaten ne yemek yapcaz
Çokmu kötüsün yaaa geçmiş olsun canımBn serum yicem akşam yemeği için evdekilerde ne yerse yesin
Tamam canim Afiyet olsunBn serum yicem akşam yemeği için evdekilerde ne yerse yesin
Yok almam bidaha zatenMehmet amcama alışan başka marka içemiyor boşuna alma başka marka sende benim gibi içemiyosun
Bn bunları hiç sevmiyorumBu patiswiss granolasi normalde 55 falandı indirme girmis 25 aldim bakalim tadi nasil,içinde kabak cekirdegi bile var
Dabıl iç ben öyle içiyomBu kahve beni kesmedi bitane daha yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?