- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.741
Midem kalktı yeminle biri karşımda böyle yesin kusarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem kalktı yeminle biri karşımda böyle yesin kusarım
Dogal botoks yapıyor kendineBu ara gozlerin gözüme çok büyük geliyor
Belki yapıyordur. yani menüleri duzgun degilmiydi tam hatırlamıyorum ama baska izahi yokki anlamadimAğır spormu yapıyorda benim haberim yok
Yemek yesem bu kadar fazla kilo almazdım galiba hep paketli gıdalarYemek regli üstüne tuz biber olmus iste
Banamı dedinDogal botoks yapıyor kendine
Göbek ten pay biç paketli gidalar tehlikeli doymamış yağ oranı yüksekYemek yesem bu kadar fazla kilo almazdım galiba hep paketli gıdalar
Muhtemelen böyle kahvaltı etti
Leslie falan yapiyorda,menuleri normal,ama kilosuna göre azBelki yapıyordur. yani menüleri duzgun degilmiydi tam hatırlamıyorum ama baska izahi yokki anlamadim
Evet tabi dökülsün hakettimEksi gelmis lokma dökülsün
Az yemek cok yemekten daha sikintili zaten yaLeslie falan yapiyorda,menuleri normal,ama kilosuna göre az
Hamile mi kalıyorsun cikolata yiyinceGöbek ten pay biç paketli gidalar tehlikeli doymamış yağ oranı yüksek
Bende nezaman cikolata yesem hopp
YoooBanamı dedin
He hepsinin göbeğe mi zararı oldu diyorsunGöbek ten pay biç paketli gidalar tehlikeli doymamış yağ oranı yüksek
Bende nezaman cikolata yesem hopp
Yoğunluğun bitince düzene sokarsinyemeyince de olmuyo valla bu hafta öyle fenaydı ki düzen vs kalamdı bir ara tartıda 66 ları görünce sveinmiştim
SanırımHe hepsinin göbeğe mi zararı oldu diyorsun
Yarın kahvaltıya dökerEksi gelmis lokma dökülsün
bu aralar çok pesimistiğim her şey üst üste geldi ya , valla hiç bişi yapaısm kalmadı , işe de zorunlulıktan geliyoruz işteYoğunluğun bitince düzene sokarsin
Yarın kahvaltıya döker