- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.401
Makarnalar var bu ay gelsenize hepiniz...yarışırız kardeş kardeş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarnalar var bu ay gelsenize hepiniz...yarışırız kardeş kardeş
Biz yaslandık yawww sana basarilarMakarnalar var bu ay gelsenize hepiniz...yarışırız kardeş kardeş
Benim de pek başarılı oldugum söylenemez ama teşekkürlerBiz yaslandık yawww sana basarilar
Yok yok güzel devam et canimBenim de pek başarılı oldugum söylenemez ama teşekkürler
Yok yok güzel devam et canim
Money verirsen kalıyor hedaye uçuyorOlur mu öyle geri almak...geçen burda biri vardı banlı... hatırlayamadım..onun almışlar mi
Kardeş kardeşMakarnalar var bu ay gelsenize hepiniz...yarışırız kardeş kardeş
Kardeş kardeş mi
Ooo koleksiyon kuracaksın galiba abla
Kılıç kalkanmıoynicez
Kardeş kardeş
Benim diyetisyen de okusa keşke bunları...anca kabak
Acımıyor diyebilirim.ben sadece yüz kısmına gidiyorum. Adet dönemine yakın adetliyken gidince acı hissediyorsun. Benim şuan tedaviden kaynaklı yüzüm acaip sivilceli o kısımlar baya acıtdı. Ben gidiyorsam acısına katlanıyorsam herkes gider bence acıya tahammülüm yok çünkü.Acısı çok mu canım bende başlarım yakında yapmışken heryeri yapmayı düşünüyorum
ÇıkmicakkiYapın yapın sanki hiç cıkmiyor
Kız ne zengini bi yüze gidiyom sadece 3-5 kuruş oda sizde pahalımı yavYani çıkarda eskisi gibi değil o çıkanlarda yine lazer işlemiyle yakılıyor bitiyor diyorlar ama bilemiycem tabi hamile kalınca tekrar çıkıyormuş
Ben chiko gibi zengin değilim evde kendim yapcam
Ayda 1 gitcenMakina fiyatıyla aynı hesaptır da gitmek gelmek sorun olur benim için çocuklar varya
Teşekjür ederim abla.Alıntı puf C Chikolata_gozlum geçmiş olsun kuzuna
Kabak gibi adresin varTelide engellerim kızdığimda