- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.341
Yamuk olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yamuk olursa
Aynennnn bundan sonraAman ya onlar taksın seni
Salla gitsin ederinden fazla değer verince tırmalıyorlar
Sen engel basıyon olmi
Erken kazanılan tecrübe hayatta yavaş yavaş alışıyorum ben deTaktıklarımız bize kazık attı takmamayı ögrendim
3seneye yakın olcak burdayim hep sırtımdan🗡🗡🗡🗡Erken kazanılan tecrübe hayatta yavaş yavaş alışıyorum ben de
Yaaa bu insanlar neden böyle...burası sanal bi ortam olabilir ama hissettirdikleri gerçek3seneye yakın olcak burdayim hep sırtımdan🗡🗡🗡🗡
Zaten burda olan şeyler gerçekte yoktur çok değişikYaaa bu insanlar neden böyle...burası sanal bi ortam olabilir ama hissettirdikleri gerçek
Aynen canım bazen bdv ye bakıyorum yorumlar konular şok şok deyip çıkıyorumZaten burda olan şeyler gerçekte yoktur çok değişik
Zaten orası bi girdap bazı kişiler gerçekten enerji emiciAynen canım bazen bdv ye bakıyorum yorumlar konular şok şok deyip çıkıyorum
Zaten orası bi girdap bazı kişiler gerçekten enerji emici
Evet yok varmış gibi bazıları davranıyor ağzım açık kaliyorZaten burda olan şeyler gerçekte yoktur çok değişik
Nasıl yaaaaağğğniiiiiEvet yok varmış gibi bazıları davranıyor ağzım açık kaliyor
Aydınlat beni kaptanEvet yok varmış gibi bazıları davranıyor ağzım açık kaliyor
En temiziSen bilin bnm öyle huyum yok
direk rehberden silerim
Yaşadıkları şeyler farklı anlattıkları farklıNasıl yaaaaağğğniiiii
Zamanla öğrenirsin kendin birden aydınlanırsınAydınlat beni kaptan
Bn hiç konuşmamBir evi süpürüp geldim lak lak kinse susmamış