- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #126.161
Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur kör olasın kaynanaSen çalara ben oynarım öznur göbek atar
Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur kör olasın kaynana
O atesi saklıyormus doktorlar sirkeli su önermiyor ateste@BitterCikilata bitto sirkeli su yap bezi ısla eklemlerine koy birde ayaklarını sirkeli suya sokup beklet biraz
Nereye saklıyormuş kızO atesi saklıyormus doktorlar sirkeli su önermiyor ateste
Kızlar lesli serisine başlamak istermisiniz
Isterseniz 15dk,isterseniz 20dk, istersekte daha fazlası arttıralım olurmu,ama hergün yapan M MissHayaLet etiket yapsın menüde belirtelim 15dk 1000puan olarak yansısın listeye
Yapmak istemeyen mazeretini belirtsin
Haydi pamuk eller spora
M MissHayaLet
M Mavi Menekse
@BitterCikilata
C Chikolata_gozlum
@N E S L i
@_CikiLeta
@Gokyuzu_kadar
@kittenlove
@Ysmn52
@dfn0714
@yazarhanim35
M M_atruska
@Sekerpareeee
@Siskolata
@adigenisse
Tamam seni es gectim
Yazdı mı bariBn okey bilmim
Valla mütevazik idibn nerden bilim altın yaldızlı olduğunu kocam tamam dese alırdım öyle süzme salağımda
Görsen sende beğenirdin
Şey yaptım hatta ismimiz yazılı bi tablo istedim Arapça yazılı sadece kağıda yazılı üç bin istedi hattat çerçeve yok
Kocam bn sana yazarım dedi emeği hiçe saydı
Kabul etmesen isim var baska gun ararim deseneKuzenim aradı yarın gelceklermiş ay yemeğe de mi gelcekler acaba erken gelcez dedi
Ben yarın hem hastaneye gitcem hem kocam nöbet cıkıslı hem ev süpürülcek ben iptal
Ya dedim davut nöbetten gelcek diye sonra gelelim demediler bende birşey diyemedimKabul etmesen isim var baska gun ararim desene
Yaaa Allahim sen neden demiyosun müsait degil islerim var diyeYa dedim davut nöbetten gelcek diye sonra gelelim demediler bende birşey diyemedimelimden geldiğince artık napalım eksik olur birşeyler
Ben yapmasam iyi olur hocamKızlar lesli serisine başlamak istermisiniz
Isterseniz 15dk,isterseniz 20dk, istersekte daha fazlası arttıralım olurmu,ama hergün yapan M MissHayaLet etiket yapsın menüde belirtelim 15dk 1000puan olarak yansısın listeye
Yapmak istemeyen mazeretini belirtsin
Haydi pamuk eller spora
M MissHayaLet
M Mavi Menekse
@BitterCikilata
C Chikolata_gozlum
@N E S L i
@_CikiLeta
@Gokyuzu_kadar
@kittenlove
@Ysmn52
@dfn0714
@yazarhanim35
M M_atruska
@Sekerpareeee
@Siskolata
@adigenisse
3 gibi geliriz dedi bende evde olmayabilirim o saatte dedim yine de demedi birşey bende diyemedimYaaa Allahim sen neden demiyosun müsait degil islerim var diye
Otur 0Ben yapmasam iyi olur hocam
Sende ıskartaya çıktınBen yapmasam iyi olur hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?