- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.241
@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis![]()
Yeni üye pardon ceylan mı@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis![]()
Yeni üye pardon ceylan mı@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis![]()
EvetYeni üye pardon ceylan mı![]()
İnşallah canımEvet hem bunca insan ordan alıyor inşallah sorunsuz gelir seninkilerde
O kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçarMillet kocaya kaçar bizimkiler kocadan kaçiii![]()
Hadi be sendeO kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçar
He doğru yazmışsın onlar anlamadı benim koca hep iste çalışmayı seviyor ya o yüzden booooollllca vaktim var gezmeyeDoğru yazmışım![]()
Dimi yaO kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçar
Bizde bal yokkiDimi yabazende insanlar ballı oluyor sorun olmuyor
![]()
Uykum var olur miBizde bal yokki![]()
Aman ayakkabı giyde gezerken terlikle ayakların üşumesinHe doğru yazmışsın onlar anlamadı benim koca hep iste çalışmayı seviyorum o yüzden booooollllca vaktim var gezmeye
Çıkssss olmazkiUykum var olur mi
Ben cadılarla gezmematla süpürgeme
![]()
Bazısı öyle canım Allah çirkin şansı versin dedikleri laf gerçekDimi yabazende insanlar ballı oluyor sorun olmuyor
![]()
Tamam geçen topuklularla gezdim iki gün ayaklarım kopacaktı sankiAman ayakkabı giyde gezerken terlikle ayakların üşumesin![]()
Dün cadılar bayramıBen cadılarla gezmem![]()
Yani bu saatten sonra beyaz atlı prensi beklemeyeceğine göre gelmek zorundasınBen cadılarla gezmem![]()
Sen cirkin degilimmi diyosun pehhh cadı gibisinBazısı öyle canım Allah çirkin şansı versin dedikleri laf gerçek
Belki gelir yawwwwYani bu saatten sonra beyaz atlı prensi beklemeyeceğine göre gelmek zorundasın![]()