- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.241
@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis
Yeni üye pardon ceylan mı@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis
Yeni üye pardon ceylan mı@Rose Flower ooo bursalıyız hemserim gelmis
EvetYeni üye pardon ceylan mı
İnşallah canımEvet hem bunca insan ordan alıyor inşallah sorunsuz gelir seninkilerde
O kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçarMillet kocaya kaçar bizimkiler kocadan kaçiii
Hadi be sendeO kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçar
He doğru yazmışsın onlar anlamadı benim koca hep iste çalışmayı seviyor ya o yüzden booooollllca vaktim var gezmeyeDoğru yazmışım
Dimi ya bazende insanlar ballı oluyor sorun olmuyorO kaçanlarda gidip bi müddet dursun o kocalarda sonra yine ayakları gotune değe değe koşarak kaçar
Bizde bal yokkiDimi ya bazende insanlar ballı oluyor sorun olmuyor
Uykum var olur miBizde bal yokki
Aman ayakkabı giyde gezerken terlikle ayakların üşumesinHe doğru yazmışsın onlar anlamadı benim koca hep iste çalışmayı seviyorum o yüzden booooollllca vaktim var gezmeye
atla süpürgemeHadi be sende
Çıkssss olmazkiUykum var olur mi
Ben cadılarla gezmematla süpürgeme
Bazısı öyle canım Allah çirkin şansı versin dedikleri laf gerçekDimi ya bazende insanlar ballı oluyor sorun olmuyor
Tamam geçen topuklularla gezdim iki gün ayaklarım kopacaktı sankiAman ayakkabı giyde gezerken terlikle ayakların üşumesin
Dün cadılar bayramı idiBen cadılarla gezmem
Yani bu saatten sonra beyaz atlı prensi beklemeyeceğine göre gelmek zorundasınBen cadılarla gezmem
Sen cirkin degilimmi diyosun pehhh cadı gibisinBazısı öyle canım Allah çirkin şansı versin dedikleri laf gerçek
Belki gelir yawwwwYani bu saatten sonra beyaz atlı prensi beklemeyeceğine göre gelmek zorundasın