- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #124.661
Bide bize getirdiginide yiyordu aldimElif benim kafadan bir paketi kendi yemiş hee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bize getirdiginide yiyordu aldimElif benim kafadan bir paketi kendi yemiş hee
İnşallah hep öyle olurBabasina hemen dedim bak haberin olsun kızın bitane sevgili yapmış,kızda diyor neden diyosun sussana dedim banane
Aksam ilk defa onlari muhabbet ederken gördüm ben şok ,simdiye kadar öyle konusmadilar
Keyfin yerine geldimi
Lan cocuk izmirden bisey olursa ben kızı izmire nasil yollucam tamam bomba yedikteOooffff en sevdiggigiiimm
Yollamican ki o gelcekLan cocuk izmirden bisey olursa ben kızı izmire nasil yollucam tamam bomba yedikte
Vursaydın ellerine gözü doymuyorBide bize getirdiginide yiyordu aldim
Öptüm yaa kissssmeeee
EvlenirseYollamican ki o gelcek
Paketi aldim elindenVursaydın ellerine gözü doymuyor
Tamam geldi keyfim yerineÖptüm yaa kissssmeeee
O zaman mecbur yapcak birşey yok hepimiz gittik gurbeteEvlenirse
Evlenirse mecbur gitcek abla mutlu olsunlarda her evlenen gibi o da yuvasına gidecekEvlenirse
O zaman mecbur yapcak birşey yok hepimiz gittik gurbete
Evlenirse mecbur gitcek abla mutlu olsunlarda her evlenen gibi o da yuvasına gidecek
Neyse celilcan enistemiz bi daha getirirPaketi aldim elinden
Ne desem bos cok zor ama insan alısıyor
Dedim anasi baska isimmi bulamamıs kerimcan gibiNeyse celilcan enistemiz bi daha getirir
Neyse yaaa moral bozmak yokNe desem bos cok zor ama insan alısıyor
Şimdiden kendini böyle yorma strese sokma nişanlanır birşey olur o zaman sey edersinAksam eve geldi burda yatti diye bile rahat uyudum
Bogazıma düğümü oturttunNeyse yaaa moral bozmak yok