- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #124.381
Evet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktımOoo kafa baya karışik
Oruç var dime
Orucunu açarken bana dua et sıkıntılarım içinEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Ayy ekmek makarna pirinc öldürüyor adamıEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Allah kabul etsin inşaAllahEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Aferim onaBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
Az öncede buzdolabda 4,5 muz vardı gömmüş hepsini çöplerinide yere atmamışbi başak olarak çok titizler
Ohh masallah boyundan büyük is yapiyor isteBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
Az öncede buzdolabda 4,5 muz vardı gömmüş hepsini çöplerinide yere atmamışbi başak olarak çok titizler
Rica ederim canımSağol canım
Afiyet olsun kabız olmaz inşallahBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
Yapıyor vallah en son ne yaptı biliyon mu bi geldim odadaki duvarları boya kalemiyle çizmişOhh masallah boyundan büyük is yapiyor iste
İlaçlardan dolayı bağırsakları şaşırmış bir vaziyette zannetmiyorum olmazRica ederim canım
Afiyet olsun kabız olmaz inşallah
Ahh ahh çok cektim ben bilirimYapıyor vallah en son ne yaptı biliyon mu bi geldim odadaki duvarları boya kalemiyle çizmiş
Afiyet olsun canımHerkese merhaba bugün ki menüm
Sabah yine çavdarlı sandviç
Ara yok
Öğle 1 karnıyarık cacık salata 2 dilim tb ekmeği 2 kibrit kutusu kadar baklava yemeği yedikten sonra getirip masama koydular arkadaşlar birbirlerine ismarlamislar bana da ikram ettiler
Ara bir çay
Akşam biraz erken oldu tatlı yüzünden
Sadece yulaflı meyveli yoğurt 1 su bardağı kadar
Bu günlük dükkanı kapattım
Su 2.5 litre 3 ü bulur yatana kadar
Spor yapamadımöğlen arası çalıştırdılar maalesef
Evde çocukların ödevi biterse erkenden 15-30 dk arası Leslie yapacağım inşallah
Ohh afiyet olsun o zaman kuzumaİlaçlardan dolayı bağırsakları şaşırmış bir vaziyette zannetmiyorum olmaz
Hiç birşey yapmamış gibi uzanıyorAhh ahh çok cektim ben bilirim
Sağol ablasıOhh afiyet olsun o zaman kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?