- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #124.381
Evet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktımOoo kafa baya karışik
Oruç var dime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktımOoo kafa baya karışik
Oruç var dime
Orucunu açarken bana dua et sıkıntılarım içinEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Ayy ekmek makarna pirinc öldürüyor adamıEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Allah kabul etsin inşaAllahEvet canım dün akşam o ekmekleri yemeyecektim ya çok acıktım
Aferim onaBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
Az öncede buzdolabda 4,5 muz vardı gömmüş hepsini çöplerinide yere atmamışbi başak olarak çok titizler
![]()
Ohh masallah boyundan büyük is yapiyor isteBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
Az öncede buzdolabda 4,5 muz vardı gömmüş hepsini çöplerinide yere atmamışbi başak olarak çok titizler
![]()
Rica ederim canımSağol canım![]()
Afiyet olsun kabız olmaz inşallahBenin 2 yaşındaki oğlum sandalyeyi tezgahın önüne koyup tezgaha çıkıyor dolaplarda biseyler arıyor
![]()
Yapıyor vallah en son ne yaptı biliyon mu bi geldim odadaki duvarları boya kalemiyle çizmişOhh masallah boyundan büyük is yapiyor iste![]()
İlaçlardan dolayı bağırsakları şaşırmış bir vaziyette zannetmiyorum olmazRica ederim canım
Afiyet olsun kabız olmaz inşallah![]()
Ahh ahh çok cektim ben bilirimYapıyor vallah en son ne yaptı biliyon mu bi geldim odadaki duvarları boya kalemiyle çizmiş![]()
Afiyet olsun canımHerkese merhaba bugün ki menüm
Sabah yine çavdarlı sandviç
Ara yok
Öğle 1 karnıyarık cacık salata 2 dilim tb ekmeği 2 kibrit kutusu kadar baklava yemeği yedikten sonra getirip masama koydular arkadaşlar birbirlerine ismarlamislar bana da ikram ettiler
Ara bir çay
Akşam biraz erken oldu tatlı yüzünden
Sadece yulaflı meyveli yoğurt 1 su bardağı kadar
Bu günlük dükkanı kapattım
Su 2.5 litre 3 ü bulur yatana kadar
Spor yapamadımöğlen arası çalıştırdılar maalesef
Evde çocukların ödevi biterse erkenden 15-30 dk arası Leslie yapacağım inşallah
Ohh afiyet olsun o zaman kuzumaİlaçlardan dolayı bağırsakları şaşırmış bir vaziyette zannetmiyorum olmaz![]()
Hiç birşey yapmamış gibi uzanıyorAhh ahh çok cektim ben bilirim![]()
Sağol ablasıOhh afiyet olsun o zaman kuzuma