- 16 Aralık 2019
- 20.991
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.284
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.561
Cumadan bu yana -1Ne kadar eksisin söyle bende sevineyim bacımya altına şu kadar eksiyim yazın bacılar hafıza dolu bende
Günaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumadan bu yana -1Ne kadar eksisin söyle bende sevineyim bacımya altına şu kadar eksiyim yazın bacılar hafıza dolu bende
Günaydın![]()
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkemGünaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor banaekstra saat lazım
![]()
Wooowww maşallah
Ben yanlis yazmisim pardonBaşkanım 91.4 ile başladım 200 Gr gitmiş daha fazla gidecek inşallah![]()
Olsun canım akşama vakit bulunca menüleri yazarsınGünaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor banaekstra saat lazım
![]()
Günaydın kuzum![]()
Ooo maşallahCumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Cumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Gel kız gel iste böyle o 69 hemen buraya gelecekacayip gaza geldim
Teşekkürler bebek
Ooo maşallahtebrikler canım
![]()
Günaydın canımGünaydınlar yarın uyandım daha . Bu gece paşa zedeler doğru düzgün uyumadı . Bugüne ayakta geçirebilirsem iyi. Ama mecburum . Bir sürü işim var . 30 dkk da olsa yürüyüş yapmam lazım .
Oh oh sefan olsun inşAllah.Cumadan bu yana -1dün iki buçuk tane börek yediydim
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem![]()
Sona da 65Gel kız gel iste böyle o 69 hemen buraya gelecek![]()
Günaydın kaptanımGünaydın canım![]()
Olsun kuzum maşallah güzel gidiyorsun böyle devamOh oh sefan olsun inşAllah.tebrikler
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldumama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .
Teşekkürler bebek![]()
İnşallah canımOh oh sefan olsun inşAllah.tebrikler
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldumama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .