• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor bana 🤨 ekstra saat lazım 😅
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem🤣🤣🤣

Günaydın canım sağol yani bugün fazla aktif olmassam bilin . Alışverişe falanda gidecem . Çocuklar okula . Akşama yemek ev temizliği derken vakit yetmiyor bana 🤨 ekstra saat lazım 😅
Olsun canım akşama vakit bulunca menüleri yazarsın😚

Günaydınlar yarın uyandım daha . Bu gece paşa zedeler doğru düzgün uyumadı . Bugüne ayakta geçirebilirsem iyi 😌. Ama mecburum . Bir sürü işim var . 30 dkk da olsa yürüyüş yapmam lazım .
Günaydın canım🥰

Cumadan bu yana -1😂😂😂 dün iki buçuk tane börek yediydim
Oh oh sefan olsun inşAllah. 🥰 tebrikler
He bize 24 saat yetmiyor bi 5-6 saatde verseler keşkem🤣🤣🤣
Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldum 😅 ama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .

Aynen öyle . Hele ki spor yapmadığım zaman sinirlerim tepemde . İllaki o sağol yapılacak . Mecbur . Her iş kalsın ama spor kalmasın . Bebek gelmeden önce ne güzel 1h30 dkk kendime vakit ayırıyordum sporumu çok güzel yapıyordum .
4 ayda 30 kilo verdim geçen sene . Üstüne hamile kalınca geri patates gibi oldum 😅 ama tekrar 62 ye dönüş inşAllah. İlk hedef 62 .
Olsun kuzum maşallah güzel gidiyorsun böyle devam 💋

Teşekkürler bebek 🤩
:oops::KK74:

İnşallah canım :dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back