- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.961
Önemli degil canim arada ses ver yeterGirip bir kaç mesaj okuyup çıktım arada yoksa mesaj yazarım kaptan . Malum yurtdışında kagıt kürek işi bitmiyor. Birde bebek erken doğduğu için kontroller çok sık . Şuan bile kucağımda ağlıyor tek elle yazmaya çalışıyorum beni maruz görün
Rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin kuzucuk inşallahİyi çok şükür canım . Kalp ve beyninde ufak problemler var ama oda bitecek Allah’ın izniyle Rabbim büyüktür
Çok teşekkür ediyorumRabbim şifa versin bir an önce iyileşsin kuzucuk inşallah
Abur cubur ve hamurisi tatlı yemezsek tabiki güzel veririz kuzuSagolun yemedıgımız zaman cokta güzel verıyoruz bence demı kızlar
At ozaman sabah cektiysen canim listeye ekleyim hedefin ne kac kilosun
Bu hafta 8bin adim yarısı var arti ne istersen yapabilirsin bu adımi yaparken leslie cardio nasil yapmak istersen yaparsin,arti mekik,plank,squat ip atlama gibi neler yapabilirsen yapip aksam menunu paylasirken sporunuda yazip M MissHayaLet etiketlersin
TamamCanım gün içinde ne kadar adım atabilirsen sorun değil. Hangi sporları yaparsan ilk sayfa da spor puanları mevcut sporuna beni etiket yap her perşembe spor listesi yenileniyor
Pişisiz olurmu be gülümAbur cubur ve hamurisi tatlı yemezsek tabiki güzel veririz kuzuönemli olan dengeli beslenmek
Aynen şekeri ve ekmegı kesmek gerekAbur cubur ve hamurisi tatlı yemezsek tabiki güzel veririz kuzuönemli olan dengeli beslenmek
Tamam kaptanım . Ben kilo bildirimi yaptım ama etiket kimi yapıyoruzÖnemli degil canim arada ses ver yeter
Aman bebegin iyi olsunda
Afiyet olsun canımSabah aç karnına form çayı içtim
Kahvaltı
2 dilim ekmek 2 tane yağda yumurta 1 kk peynir
Ara öğün tarçınlı kahve
Öğlen küçük tabak makarna mayonezli
Ara öğün 3 incir
Bikaç bisküvi
2 bardak şekersiz çay
Krem rengi elbiseyi unutmadık unutmayacağızAbla krem rengi elbisen vardı onu giy
Afiyet olsun canımSabah aç karna bır büyük su bardağı sirkeli su artı tarçınlı Türk kahvesi yarım saat sonra
iki yumurta
Zeytin 7 8 tane
Peynır bır dılım
Bır çay bardagı leblebı
İki kaşıkyoğurt
Aksam
Yarım tabak nohut yemegı
Üç kaşık bulgur pilavı
Üç kaşık yoğurt
Spor olarak ta 100tane ip atladım 25tane de mekık cektım su içmeye de devam edıyorum günde 3litre
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3014127 Benim bugünküler bunlardı tatlım
Pirasayi çok acıktığım için tencerede yedim çekemedim
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canım rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah yavrucagaİyi çok şükür canım . Kalp ve beyninde ufak problemler var ama oda bitecek Allah’ın izniyle Rabbim büyüktür
Afiyet olsun canım
Verelim inşallah2 tane çiğ börek yiyip yatana kadar yürümeyi planlıyorum kaptanım
Sağol kuzu haftaya birlikte verelim
Sende çok hastayım haklısın gelme desene
Afiyet olsun canım
Onun hiç sağlıklı alternatifide yokOlmaz en sevdigim
Afiyet olsun canım yarın sebze salata ya da protein salata tuketirsin dengelenmiş olur.Hazır boşluk bulmuşken menümü paylaşayım
Sabah kıymalı yumurta iki tane
5 zeytin
İki dilim peynir
3 dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı bal biraz tereyağı
Ara bı bardak boza
Aksam bir tabak makarna ketçap ve mayonez li
İki dilim kabak tatlısı
Listeye ekledim canim ilk sayfada kilo bildirimleriTamam kaptanım . Ben kilo bildirimi yaptım ama etiket kimi yapıyoruz
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım masallah bol kaloriliHazır boşluk bulmuşken menümü paylaşayım
Sabah kıymalı yumurta iki tane
5 zeytin
İki dilim peynir
3 dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı bal biraz tereyağı
Ara bı bardak boza
Aksam bir tabak makarna ketçap ve mayonez li
İki dilim kabak tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?