- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.761
Ya o değilde bitişinde çok yiyorsun yapan vardı kendini durdurmak zor oluyormuşYap hadi
Ölüyom bayıliyom açım dersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o değilde bitişinde çok yiyorsun yapan vardı kendini durdurmak zor oluyormuşYap hadi
Ölüyom bayıliyom açım dersen
Kutlama yapmicakti en sonBak bebenin doğum günüymüş![]()
Tebriksssss100.000 mesajim bitti bana ödül verildi![]()
![]()
![]()
İflas etiririm mi diyeYeni bakımdan çıktım fren sağlam
Seni kaçlrsalar tekrar bırakırlar pişman edersin onları
![]()
Canımya kıyamamParka götürdüler arı sokmuş çocuğu 2yerinden![]()
Kolay gelsinKaldı 4 cambalkon 10 kanat o kalsın
![]()
Hey maşallah eşime ayaklarına sağlıkSpor sayfasında paylaştım canım buraya atmayı unudum .
Fotoyuda silmişim hemen30.000 di
Yaaaa nasıl şimdiParka götürdüler arı sokmuş çocuğu 2yerinden![]()
Sabaha karsi regli olmusum olan olmus belim kopuyor![]()
Geçmiş olsun kızlarBende az önce karnım ağrıyor![]()
Bende şiş uyandım bugün olcam herhaldeRegli haftasi demiştim ben degilmi![]()
Sağol canımGeçmiş olsun kızlar
Bende şiş uyandım bugün olcam herhalde![]()
Bnmde belim ağrıyordu bakalım ne zmn gelicek
Nasıl bi grubuz toplu oluyoruz birimiz hepimiz hepimiz birimiz için![]()
Ben 2-3 kişilik ağrı çekiyom senide dahil ederimBenim yerimede olun o zaman bari![]()
Şişmiş gülerek geldi susak![]()
Güzelmiş benimde yazasım geldiBakasınız beaa burayaEki Görüntüle 3113076
Tebrikler canım ne güzel sevindim senin adınaKızlar merhaba. Bir ara bu gruptaydim kısa bir süre ama yeterli motivasyonum ve iradem yoktu o dönem ve kilo alamadığım ama veremedigim uzun bir dönemdi benim için. Uzun süre 69-70 arasındaydim. Son bikac haftada yediklerime dikkat etmeye başladım bugün tartıldım 66.1 çıktım. Hamilelik doğum derken 3 senedir bu kiloyu görememiştim. Çok mutlu oldum. Şuan sadece sezeryan gobegim kaldı onun haricinde ideal kilomdayim sukur(boyum 1.75)
Hemen buraya yazmak istedim inşallah burda da isteyen herkes dilediği kiloya kavuşsunne yaptın derseniz biraz dikkat ettim bazen ac gezdigim oldu ama maalesef. Bide sirke içtim geceleri ara ara 3 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu yapıp yedim.
Aslında hala hamilelik öncesi kilomda değilim ama olsun bu da yetiyor bana simdilik. Göbeğim gidince herşey tamam olacak inşallah.
Selam memnun oldum
Tüh çok üzüldümKardeşim nöbetten geldi temizlik sonrası evde sessizce yürümeye çalışacağım. İstanbul çok sıcak dışarı çıkamıyorum![]()
İstanbul’un neresindensin belki senin çalıştığın hastaneye geliyorumdurKardeşim nöbetten geldi temizlik sonrası evde sessizce yürümeye çalışacağım. İstanbul çok sıcak dışarı çıkamıyorum![]()
Canımya kıyamamnasıl şimdi?
Iyi yaa biseyi yok belki kuduzluğu gecer arı sokmasinlaYaaaa nasıl şimdi![]()
Döverim onu
Ohh tamam
Sabahtan evi temizledim. Sonra lazere gitdim geldim . Yemek yaptım. Belki akşama doğru gezmeye gideriz diye işlerimi bitirdim.
Yokya uyandığımda yoktu işe gitmişdiUyuyor bugün pazarkocası evde
![]()
Eşiyle başbaşa kayfaltı ediyordur![]()
Teşekkür ederim abla
Teşekkür ederim canımC Chikolata_gozlum iyiki doğmuş prensesin nice mutlu yıllara rabbim yüzünden tebessümü eksik etmesin inşallah![]()
Teşekkür ederim canım benim