- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.301
Bana uzun geldi normalde haftada 1 kiloya yakın verebilirsinKızlar bişey sorcam ben kendime hedef koycam şu aya kadar şu kiloya incem diye
Ocağa kadar 66 67 ye düşeyim diyorum sizce süre çokmu uzun
Haftada 500 yada 700 grama odaklanKızlar bişey sorcam ben kendime hedef koycam şu aya kadar şu kiloya incem diye
Ay namıssız gece gece naptı öyleSanırım
1kilo verebilirse odaBana uzun geldi normalde haftada 1 kiloya yakın verebilirsinya da ayda 3 kilo civarında 3 ayda 66 ya gelebilirsin bu durumda
13 Agustos
Kahvaltı 12.00
Ceyrek tostdün canım cekmişti bugunde kahvaltıyı esim hazırladı kolayından bunu yapmıs
1 yumurta omlet
Öğle
Bir avuc Antep fıstığı
Bir bardak kefir
Aksam
5-6 cips
2 form bitter çikolatalı
E Elif_Eylul @kittenlove @suspushanimcim
Hareket etsek ama ciddi hareket iş vs değil cok rahat verilir herseyden dengeli bir de karbo protein1kilo verebilirse oda
Kışa kadar vakit çokUzunmu oldu
Alıntıyı beceremedim geriye öekeyimmi hedefimiBana uzun geldi normalde haftada 1 kiloya yakın verebilirsinya da ayda 3 kilo civarında 3 ayda 66 ya gelebilirsin bu durumda
Bende termal tayt soyledim gelsin incire giderken giycem belki işe yararHareket etsek ama ciddi hareket iş vs değil cok rahat verilir herseyden dengeli bir de karbo protein
Sana geçen dedim at diyeKocamı atmam lazım cidden herhalde
Bence çok uzunKızlar bişey sorcam ben kendime hedef koycam şu aya kadar şu kiloya incem diye
Ben bir gidip gelelim Eylül'ün 20 sinde geri gelince daha cok yuklencem baska planlarım var kilolarımdan kurtulmam lazımKışa kadar vakit çokburdayiz iste
Gitmiyoki zıkkım1kilo verebilirse oda
Ben artık hep burdayımKışa kadar vakit çokburdayiz iste
Popondan sular süzülsunBende termal tayt soyledim gelsin incire giderken giycem belki işe yarar
Sen uyumustun
Kaptanım program hazırlıycam kendimeHaftada 500 yada 700 grama odaklan
Ocaga kadar verirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?