- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.241
Bende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi olduCiğer mi ay bende cok severimanacım ayırmıs gidince yapıcak
O hangi pozisyon oluyoSimdi namazi kılıp yatak pozisyonunu aldim
Kaptın bu işiMuneler yazılsin pardon menuler
Sen deneksin bi kerem taammıHeyyy bi kere ilk beni okudu yardımcı Bnm aheyyyy aheyyyy
Uyku pozisyonuO hangi pozisyon oluyo
Kaptın bu işi
Sen deneksin bi kerem taammı
Ohh afiyeet olsunBende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi oldu
Bnde Edirne tava ciğeri varya öyle Sevim yada bol baharatlı soteBende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi oldu
Aaa bak onuda bilmiyorum cok ciger yapmadığımız icinOhh afiyeet olsunbenim annem nisasta atar ununa cıtır cıtır oluyor yedikce yiyesin geliyor canım cekti simdiden
Edirne yaprakmi oluyorBnde Edirne tava ciğeri varya öyle Sevim yada bol baharatlı sote
Hiç evde yapmadım
Edirne yaprakmi oluyor
Annem hep yapar bende severim nisastalı booll yagda dene ,Aaa bak onuda bilmiyorum cok ciger yapmadığımız icin
Yok degil tava iste yagda yapiyorlarSanırım
Evet yaprak olurEdirne yaprakmi oluyor
Afiyet olsun canım13 Agustos
Kahvaltı 12.00
Ceyrek tostdün canım cekmişti bugunde kahvaltıyı esim hazırladı kolayından bunu yapmıs
1 yumurta omlet
Öğle
Bir avuc Antep fıstığı
Bir bardak kefir
Aksam
5-6 cips
2 form bitter çikolatalı
E Elif_Eylulkittenlove suspushanimcim
Canısııı napbıyonAşkomm
Ben nişasta katarımBende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi oldu
Ben uzanıyom seninki hangisi oluyoUyku pozisyonu
Bende nişasta katarım yaprak döner offfOhh afiyeet olsunbenim annem nisasta atar ununa cıtır cıtır oluyor yedikce yiyesin geliyor canım cekti simdiden
Iyi geceler canimİyi geceler
Yemek yemedimAfiyet olsun canımaksam ne yedin yemek nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?