• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciğer mi ay bende cok severim 😋😋😋 anacım ayırmıs gidince yapıcak 😅😅😅
Bende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi oldu

Bende severim ama ciger tavayi gecen yaptim güzel oldu,ununa karbonat atilıyormus ben yeni duydum ve yaptim ayni lokantadakiler gibi oldu
Ohh afiyeet olsun 😋😋 benim annem nisasta atar ununa cıtır cıtır oluyor yedikce yiyesin geliyor 🙃🙃🙃 canım cekti simdiden 😅😅

Bnde Edirne tava ciğeri varya öyle Sevim yada bol baharatlı sote 🤓
Hiç evde yapmadım 🙃

Ohh afiyeet olsun 😋😋 benim annem nisasta atar ununa cıtır cıtır oluyor yedikce yiyesin geliyor 🙃🙃🙃 canım cekti simdiden 😅😅
Aaa bak onuda bilmiyorum cok ciger yapmadığımız icin🤓

13 Agustos
Kahvaltı 12.00
Ceyrek tost 🤦🏼‍♀️ dün canım cekmişti bugunde kahvaltıyı esim hazırladı kolayından bunu yapmıs
1 yumurta omlet

Öğle
Bir avuc Antep fıstığı
Bir bardak kefir

Aksam
5-6 cips
2 form bitter çikolatalı

E Elif_Eylul kittenlove kittenlove suspushanimcim suspushanimcim

Canısııı napbıyon 🥰
Ben nişasta katarım 🤤🤤🤤
Ben uzanıyom seninki hangisi oluyo🤣🤣🤣
Bende nişasta katarım yaprak döner offf 🤤🤤🤤🤤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back