- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #96.741
Maşallah canımBncede kalk 46 dk eva bıttı temızlıkwypıldı çocuklar duş ypıldı aksam yemek te hazır benım sen hadıı tempoo
Market alışverişi bize sorEsin her defasinda cocuklarla markete gelmeyecegim diyor ama her defasinda da geliyor.
Oglan büyük duruyor kiz da deli fisek gibi . Oradan oraya durmuyor. Büyük paketlerde ne varsa aliyor.
Şuan su içiyorum.Oğlanın pantalonlarini terziye götürdüm (2 cocukla) . Resmen amele yanığı oldum. yüzüm kollarım bacaklarım ciğer gibi kızarmış. Sanki yola serilip güneşlendim.Şimdide oturan boğa gibi serildim mutfağın mermerine. Kocamda aramış yemekte ne var diye soruyor. nar gibi kızarmış bacak var yermisin dedim. Adam kurbanda kesilen tosunun bacağı sandı galiba, yanında bulgur pilavı cacık yap diyor.
Neresi orası :)Burası karardı iyice büyük buyuk gökgürültülu sağanak var
Şuan su içiyorum.Oğlanın pantalonlarini terziye götürdüm (2 cocukla) . Resmen amele yanığı oldum. yüzüm kollarım bacaklarım ciğer gibi kızarmış. Sanki yola serilip güneşlendim.Şimdide oturan boğa gibi serildim mutfağın mermerine. Kocamda aramış yemekte ne var diye soruyor. nar gibi kızarmış bacak var yermisin dedim. Adam kurbanda kesilen tosunun bacağı sandı galiba, yanında bulgur pilavı cacık yap diyor.
Yırtar ortalığıArabayı parçalar chaky
Afiyet olsun canımKahvaltı - sebzeli omletto 2 salatalık, peynir
Ara 1 dilim karpuz
Akşam mantar sote, kabak spagetti, cacık
Su 3+
Dukan 3 bardak.
E Elif_Eylul @_CikiLeta
Bursadayız canim bizNeresi orası :)
Bursa canımNeresi orası :)
Afiyet olsun canımSahile geldim yürüyeceemEki Görüntüle 3112769
Afiyet olsun canımKahvaltı - sebzeli omletto 2 salatalık, peynir
Ara 1 dilim karpuz
Akşam mantar sote, kabak spagetti, cacık
Su 3+
Dukan 3 bardak.
E Elif_Eylul @_CikiLeta
Merkezi seller götürmüş burda sadece gök gürüldüyor,atıştırıyor Rabbim hayırli bereket nasip etsin
AminMerkezi seller götürmüş burda sadece gök gürüldüyor,atıştırıyor Rabbim hayırli bereket nasip etsin
Burda günes var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?