• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendim gibi bol su içen takımdaşım nirdesin Sem2024 Sem2024 :KK25:

Şuan su içiyorum. :KK71:Oğlanın pantalonlarini terziye götürdüm (2 cocukla) 😩. Resmen amele yanığı oldum.:KK70::KK70:yüzüm kollarım bacaklarım ciğer gibi kızarmış. Sanki yola serilip güneşlendim.Şimdide oturan boğa gibi serildim mutfağın mermerine. Kocamda aramış yemekte ne var diye soruyor. 😏nar gibi kızarmış bacak var yermisin dedim. 👹Adam kurbanda kesilen tosunun bacağı sandı galiba, yanında bulgur pilavı cacık yap diyor. 🙈

Esin her defasinda cocuklarla markete gelmeyecegim diyor ama her defasinda da geliyor. 😁
Oglan büyük duruyor kiz da deli fisek gibi . Oradan oraya durmuyor. Büyük paketlerde ne varsa aliyor. 😅
Market alışverişi bize sor :ruh::kahve::kahve::kahve:

Şuan su içiyorum. :KK71:Oğlanın pantalonlarini terziye götürdüm (2 cocukla) 😩. Resmen amele yanığı oldum.:KK70::KK70:yüzüm kollarım bacaklarım ciğer gibi kızarmış. Sanki yola serilip güneşlendim.Şimdide oturan boğa gibi serildim mutfağın mermerine. Kocamda aramış yemekte ne var diye soruyor. 😏nar gibi kızarmış bacak var yermisin dedim. 👹Adam kurbanda kesilen tosunun bacağı sandı galiba, yanında bulgur pilavı cacık yap diyor. 🙈
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Merkezi seller götürmüş burda sadece gök gürüldüyor,atıştırıyor Rabbim hayırli bereket nasip etsin🤲

IMG20220813165326.jpg

Merkezi seller götürmüş burda sadece gök gürüldüyor,atıştırıyor Rabbim hayırli bereket nasip etsin🤲
Amin
Bizde bişey yok bakalım buraya ne zaman gelir iyi yarın cam silcektim 1 hafta dağa kalsın 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back