- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #96.261
Bebe uyudu kahve yaptım uyandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste ne güzel biri bozmuş
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b C Chikolata_gozlum B BitterCikilata @Orjinalanne1 @Klassklasik @tulay283300 @ozlemblc @English_teacherrr @misophonia_ @Yorgun98 Aamine ️ @aminebusra ️ C _CikiLeta ️ M Mavi Menekse ️ @kittenlove ️️
Ayy gerçekten bnmkıde oyle oldu bnde şimdi emdırıyomBebe uyudu kahve yaptım uyandı
Günaydııınnnnnn
Eline sağlık
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.ş.b P.r.b C Chikolata_gozlum B BitterCikilata @Orjinalanne1 @Klassklasik @tulay283300 @ozlemblc @English_teacherrr @misophonia_ @Yorgun98 Aamine ️ @aminebusra ️ C _CikiLeta ️ M Mavi Menekse ️ @kittenlove ️️
Liste ne güzel biri bozmuş
Eline sağlık
Gözün üstünde olsun aman eksik olunca söyleEh İdare eder
Senin adımlara göre fulll yatmışEh İdare eder
Eminim daha fazladir ama teli hep tasiyamiyorumEh İdare eder
Tabikii ama saatim bozuldu telefonda her zaman elımde olmuyor ama bugün halledecek o işi bı adımsayar yukşeyımAamine adim attinmi sen hele dün
Benim eşim olamaz cinsim çünkü ben yürüsem bana yetişemezsiniz birtek ciko birde ayseKaptanım senin eşin kim
Neyseki barajı geçmişsinEminim daha fazladir ama teli hep tasiyamiyorum
Tamam o iş bendeGözün üstünde olsun aman eksik olunca söyle
Aşk olsun Bnde köşeden yakalarım cins cinsi çekermişBenim eşim olamaz cinsim çünkü ben yürüsem bana yetişemezsiniz birtek ciko birde ayse